Sport

Prunea și-a încheiat contractul cu Dinamo

Ziarul de Vrancea
14 iun 2020 924 vizualizări

El a dat în judecată gruparea patronată de Negoiță pentru neplata drepturilor salariale

Contractul de manager general al lui Florin Prunea cu clubul de fotbal Dinamo București a expirat, fostul portar anunțând ieri că a intentat o acțiune în instanță pentru recuperarea drepturilor salariale din perioada în care a fost angajat. „Contractul meu s-a terminat sâmbătă, mi-am luat la revedere de la băieți. Cu colegii mei ne-am întâlnit la RIN și i-am asigurat că dacă voi putea îi voi ajuta oricând. Lucrurile erau previzibile de foarte mult timp, nu era o noutate. Din momentul în care m-am opus transferului lui Nistor. Sunt adevărate zvonurile că am acționat clubul în judecată pentru recuperarea banilor. Am avut o discuție cu avocatul clubului, să fie măcar o înțelegere pe cale amiabilă, pentru că e urât să ne dăm în judecată, avocații sunt cei care se ocupă. Lucrurile sunt simple, e vorba de drepturile financiare pe perioada cât eu am activat. Aș fi vrut să ajung la o înțelegere pe cale amiabilă. Eu m-am simțit folosit și asta mă doare. Îmi pare rău că nu am reușit să țin echipa departe de toate problemele care parcă nu se mai terminau”, a declarat Prunea.

El consideră că transferul lui Dan Nistor la Universitatea Craiova l-a ajutat pe jucător, dar nu și clubul Dinamo: „Sigur că pentru el e foarte bine, am vorbit cu el. Craiova cred că este la momentul actual cel mai bine organizat club din România la toate nivelurile. La jucători și la antrenori nu le lipsește absolut nimic. Dar pentru noi s-a luat inima echipei. Suma care s-a luat a fost una ridicolă”. Referitor la situația cazurilor de coronavirus apărute în Liga I, Florin Prunea a spus că sunt greu de gestionat, mai ales pentru antrenorul dinamovist Adrian Mihalcea.

Florin Prunea, 51 de ani, a devenit, la 11 iunie, manager general al FC Dinamo București, după ce anterior a fost președintele clubului Poli Iași.

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.