Sport

Prosport Focșani organizează Cupa ”Unirii” la handbal feminin

Ziarul de Vrancea
24 ian 2019 1058 vizualizări

Prosport Focșani organizează pe 27 ianuarie prima ediție a Cupei ”Unirii la handbal Focșani, o competiție dedicată tinerelor jucătoare aflate la început de drum în acest sport. Evenimentul va fi găzduit de sala de sport a Liceului cu Program Sportiv și va reuni mai multe echipe de handbal din zona noastră

Competiția are loc la câteva luni după ce Clubul Prosport a înființat o secție de handbal feminin, unde jucătoarele sunt pregătite de profesorul și antrenorul emerit Radu Radu Georgescu și profesoara Loredana Pavel. La maratonul de handbal juvenil de la Focșani vor participa echipele: OK Sport Onești, CSS Râmnicu Sărat, Sport Club Comănești, Siretul Suraia si Prosport Focșani cu două echipe. Este un turneu de pregătire la care antrenorii vor să vadă evoluția elevelor la prima competiție de handbal la care participă. ”După modelul stabilit în competițiile pe care le organizam, nici secția de handbal nu se dezminte. Toate fetele participante vor primi medalii de campioane. Primele trei locuri vor fi recompensate cu trofee și diplome. În plus , se vor acorda premii individuale pentru ,,cel mai bun portar”, ,, cel mai bun inter”, ,,cea mai buna extrema”, ,,cel mai bun pivot” și golgheterul competiției”, au anunțat reprezentanții Prosport pe pagina de Facebook a clubului. (Z. V.)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.