Sport

Prosport a învins Didi Iaşi în finală

Dan Chiriac
4 feb 2018 964 vizualizări

La Valentino Sports din Focsani s-au desfasurat meciurile Cupei ,,Prosport”, competitie destinata jucatorilor nascuti dupa 01.01.2008. La start s-au aflat echipele: Interstar Pitesti, Didi Junior Iasi, FC Bacau, Metalul Buzau, Pumas Iasi, Bucegi Rasnov, Luceafarul Galati, FC Star Bacau, ROT Tecuci, Atletic Barlad si Aripile Bacau. Dupa desfasurarea jocurilor din grupe, in functie de locul din clasament, echipele au jucat in campionatele de aur, argint si bronz. In campionatul de aur s-au intalnit cele mai bune echipe din turneu. Finala mare a fost o disputa intre echipele Prosport Focsani si Didi Junior Iasi. Dupa un meci aprig disputat, cu rasturnari de scor si faze electrizante, au castigat focsanenii, scor 4-2. Pentru echipa focşăneană au marcat Mija Sebastian, Roman Mateo(2) si Ailincăi Alexandru. Metalul Buzau a castigat finala mica dupa un joc contra FC Bacau. Ordinea campionatului de argint a fost Bucegi Rasnov, Atletic Barlad, Luceafarul Galati si FC Star Bacau, iar topul campionatului de bronz: Pumas Iasi, Aripile Bacau, Interstar Pitesti si LPS Focsani. “A fost o noua editie pe care am organizat-o. Cu munca staff-ului Prosport Focsani, cu sprijinul si sustinerea minunatilor parinti ai clubului nostru si cu eforturile deosebite ale copiilor nostri, am reusit sa ducem la bun sfarsit o noua competitie. Pentru prima oara la Focsani, echipele ROT Tecuci, Metalul Buzau si FC Star Bacau au facut o foarte buna propaganda fotbalului. Le multumim pentru jocul prestat si pentru fair play-ul afisat”, au transmis reprezentanţii clubului Prosport. Echipele Prosport Focsani si LPS Focsani, antrenori Adrian Schineste, Laurentiu Muscalu si Marian Danut au dispus de urmatoarele loturi de jucatori: Pletea Ionut, Dragos Andrei, Dinu Alexandru, portari; Patrascu Alexandru, Taman Gabriel,Burloiu Rares,Selaru Luca, Latcan Andrei,Grosu Alexandru, Chirila Robert, Bohalteanu Costica, Calmuc Denis, Roman Mateo, Teodorescu Mirel, Mija Sebastian, Ailinca Alexandru, Lupu Alexandru si Vlad David, jucatori de camp. (D.C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.