Sport

Propunere extrem de decentă

Ziarul de Vrancea
21 apr 2020 782 vizualizări

Starul Roger Federer sugerează că forurile care conduc circuitele din tenis, ATP și WTA, ar trebui să fuzioneze * mulți jucători de ambele sexe, printre care și Simona Halep, au aprobat la demersul elvețianului

Marele tenisman Roger Federer a notat, miercuri, pe Twitter, că acum este momentul potrivit pentru o fuziune între forurile care conduc circuitul masculin și pe cel feminin în tenis, ATP și WTA. “Mă întreb… doar eu mă gândesc că acum este momentul ca tenisul masculin și cel feminin să se unească și să fie unul?”, a scris Federer, precizând apoi: “Îmi imaginez o fuziune între WTA și ATP. Nu vorbesc despre a uni competițiile pe teren, ci despre o fuziune a forurilor (ATP și WTA) care conduc circuitul masculin și pe cel feminin”. El a răspuns și unui comentariu al grupului Roger Federer Fans, care menționa că nu este deloc plăcut că există “streaming-uri” diferite pentru meciurile din circuitul masculin (Tennis TV) și pentru cele din circuitul feminin (WTA TV): “Sunt de acord cu tine, este prea derutant pentru fani atunci când sunt două sisteme diferite de clasament, logo-uri diferite, site-uri diferite, categorii de turnee diferite”.După ce o utilizatoare de Twitter a scris că i se pare o nebunie că până acum nu s-a făcut fuziunea, Federer a notat: “Probabil ar fi trebuit să se întâmple în urmă cu mult timp, însă poate acum este cu adevărat momentul. Acestea sunt vremuri dificile pentru orice sport și putem trece peste asta cu două foruri slăbite sau cu unul mai puternic”. Declarațiile câștigătorului a 20 de titluri de Grand Slam vin după ce ATP, WTA, ITF, Grand Slam și jucătorii s-au unit pentru a crea un fond de 6 milioane de dolari pentru ajutorarea jucătorilor mai slab clasați și aflați în dificultate financiară.

Reacțiile nu au întârziat să apară. Simona Halep s-a declarat de acord cu schimbarea sugerată de Roger Federer la nivelul forurilor care conduc circuitul masculin și pe cel feminin. Ea a reacționat cu mesajul: “Nu ești singurul”. Și Billie Jean King, fosta mare jucătoare americană, vrea o astfel de schimbare: “Sunt de acord. Și am spus asta încă din anii ’70. O voce, feminin și masculin împreună, este de mult timp viziunea mea pentru tenis. WTA singură a fost mereu Planul B. Mă bucur că suntem pe aceeași lungime de undă. Să o facem”. În schimb, Nick Kyrgios a reacționat scurt: “Da”. 'Ar fi o inițiativă bună”, a spus spaniola Garbiñe Muguruza.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.