Sport

Programul meciurilor din Cupa României, faza judeţeană

Dan Chiriac
20 nov 2017 1492 vizualizări

Cupa României, faza judeţeană va programa la finalul săptămânii etapa întâi. Vor participa echipele din Superliga Altdorf Tehnik, împărţite în două urne valorice. Din prima urnă valorică fac parte echipele clasate pe locurile 2-8 în ediţia precedentă a Superligii Altdorf Tehnik, respectiv Victoria Gugeşti, Naţional 2012 Goleşti, CSC Dumbrăveni, Tractorul Năneşti, Unirea Ţifeşti, Voinţa Cârligele, Dinamo Tătăranu şi câştigătoarea ligii a cincea, Sportul Ciorăşti. Din urna a doua vor face parte echipele din liga a cincea, din sezonul precedent şi formaţiile nou înfiinţate: FC Panciu, Unirea Milcovul, Flacăra Urecheşti, Podgoria Coteşti, CS Jariştea, CS Homocea, ACS Mausoleul Mărăşeşti şi Săgeata Bilieşti.  Echipele din urna a doua valorică vor disputa partidele pe teren propriu. Partidele vor avea loc sâmbătă 25 noiembrie de la ora 14.00 sau duminică 26 noiembrie de la ora 11.00. Partidele se vor juca într-o singură manşă. Baremul de arbitraj se va achita înainte de joc, câte 170 de lei de fiecare echipă. Asistenţa medicală şi toate măsurile de ordine vor fi asigurate de echipa organizatoare. Dacă la finalul meciului scorul este egal se vor juca două reprize de prelungiri a 15 minute. Dacă egalitatea va persista se vor executa lovituri de departajare.Meciurile se pot disputa şi într-o altă zi, doar cu acordul ambelor echipe. Tragerea la sorţi a meciurilor va avut loc luni 20 noiembrie, la sediul AJF Vrancea. (D.C.)

Programul meciurilor din turul întâi al Cupei României

Sâmbătă 25 noiembrie ora 14.00:

Mausolelul Mărăşeşti - Naţional Goleşti

FC Panciu – Victoria Gugeşti

CS Homocea – Sportul Ciorăşti

Unirea Milcovul – Voinţa Cârligele

Duminică 26 noiembrie ora 11.00

Podgoria Coteşti – CSC Dumbrăveni

Flacăra Urecheşti- Dinamo Tătăranu

Săgeata Bilieşti – Unirea Ţifeşti

CS Jaristea – Tractorul Năneşti

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.