Sport

Profesorul Nicuță Oprea a trecut și proba interviului și va fi, probabil curând, noul director al CSM Focșani 2007

Ziarul de Vrancea
20 mai 2022 2965 vizualizări
Profesorul de educație fizică, Nicuță Oprea a promovat proba scrisă și cea de interviu a concursului pentru postul de director la Clubul Sportiv Municipal (CSM )Focșani 2007 și va fi, probabil curând, noul ocupant al funcției
Profesorul de educație fizică, Nicuță Oprea a promovat proba scrisă și cea de interviu a concursului pentru postul de director la Clubul Sportiv Municipal (CSM )Focșani 2007 și va fi, probabil curând, noul ocupant al funcției

După ce unicul candidat rămas în concurs pentru postul de director la Clubul Sportiv Municipal (CSM) Focșani 2007 a trecut de proba scrisă cu 70, 83 puncte pe 10 mai 2022, luni, 16 mai a.c., acesta a fost declarat admis cu 84,67 puncte și în urma probei de interviu. Informațiile au fost făcute publice pe site-ul focsani.info al Primăriei.

Conform informațiilor neoficiale obținute de Ziarul de Vrancea, cel care a trecut de cele două probe (scrisă și interviu) ale concursului pentru postul de director al CSM Focșani 2007 este profesorul de educație fizică Nicuță Oprea. După expirarea perioadei de contestații, va fi probabil făcut public și anunțul oficial privind câștigătorul concursului și numele noului ocupant al funcției de director al CSM Focșani 2007.

Reamintim că profesorul Nicuță Oprea a fost președintele secției de fotbal a CSM Focșani 2007, până pe 30 iunie 2021, dată la care a fost demis printr-o hotărâre a majorității membrilor Comitetului Director al clubului asigurată de, consilierii locali Liviu Macovei (PNL)  și Cristian Zîrnă (PNL), precum și de Paul Alecsandrescu reprezentant al comunității locale.

La concursul pentru postul de director al CSM Focșani 2007 promovat de profesorul Nicuță Oprea au fost depuse inițial trei dosare, de către candidații interesați.Însă două dintre acestea au fost respinse. Astfel unul dintre candidați nu îndeplinea condiția referitoare la experiență în domeniul activității manageriale de minimum 3 ani, din care minimum 1 an experiență într-o funcție de conducere în cadrul unei instituții, companii, organizații neguvernamentale, etc., cu activitate sportivă, dovedite prin documente. De asemenea cel de al doilea dosar a fost respins pentru că nu era îndeplinită condiția referitoare la vechimea de minimum 7 ani în specialitatea studiilor și nu era atașată nici adeverința medicală. Concursul actual pentru postul de director al CSM Focșani 2007 este al doilea organizat de Municipalitate în acest an.În primul organizat imediat după Anul Nou singurul candidat înscris, tot profesorul Nicuță Oprea, nu a trecut de proba practică.

Actualmente, CSM Focșani 2007 este condus interimar, începând din 16 septembrie 2021, de profesorul/antrenor de atletism Marius Batog. Acesta este cel de-al treilea director interimar al clubului în ultimele șase luni, după demisiile altor doi directori interimari, profesorul/antrenor de judo Stănică Grosu și jurista Carmen Verona Gurguiatu.


Fisiere atasate

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.