Sport

Primul turneu pentru Tecău

Ziarul de Vrancea
20 iun 2021 37590 vizualizări

Horia și Kevin Krawietz au fost învingătorii de la Halle

*Horia Tecău și germanul Kevin Krawietz, favoriții numărul 3, au câștigat, duminică, finala de dublu a turneului de 500 de puncte de la Halle, cu premii de peste 1,45 milioane de euro. Tecău și Krawietz au învins, în ultimul act, cu scorul 7-6, 6-4, echipa Felix Auger-Aliassime/Hubert Hurkacz (Canada/Polonia). Acesta este primul trofeu obținut de Tecău în 2021, tot primul cu noul partener pe care îl are din acest an și cel cu numărul 38 din carieră, la dublu. Românul mai are 23 de finale jucate, dintre care două în 2021, cu Krawietz în echipă, la Barcelona și la Rotterdam.

*La Bad Homburg, turneu la care se înscrisese și Simona Halep, Patricia Țig a trecut în primul tur, de germana Mona Barthel (187), jucătoare cu wild-card, scor 7-6, 6-3, după un meci care a durat o oră și 50 de minute. Patricia va juca în turul II cu argentinianca Nadia Podoroska (40 WTA) care a dispus cu 6-0, 6-3 de germana Mara Guth. În schimb, Sorana Cîrstea (45) a fost eliminată de germana Andrea Petkovic (129), scor 3-6, 4-6 în 82 de minute,


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.