Sport

Ultima oră:Primul transfer pentru echipa de handbal, CSM Focșani 2007

Cătălin VLĂDESCU
8 iun 2018 4071 vizualizări

S-a oficializat transferul lui Didi Hrimiuc la Focșani. Putem spune că echipa de handbal, CSM Focșani 2007, are încă un pivot în echipă, un jucător ce în mod sigur va aduce un plus de valoare lotului ce va fi pregătit, în noul sezon, de Sandu Iacob, Bogdan Voica și Alexandru Acsinte. Didi, așa cum îi spun colegii, s-a născut pe 9 ianuarie 1991 la Darabani, cel mai nordic oraș din România, județul Botoșani.

Sezonul trecut a evoluat pentru Poli Timișoara, de unde se transferase de la HC Vaslui. Astăzi l-am abordat pe Messenger, acolo unde foarte amabil mi-a răspuns la câteva curiozități de suporter și mai apoi de gazetar. Didi s-a arătat foarte nerăbdător să cunoască “familia de la sala”…” am tot văzut că așa-i spuneți cu toții. Atmosfera de la Focșani cred că o știe toată lumea în țară! Sper să am evoluții pe măsura publicului, iar noi ca echipă să reușim să aducem bucurie oamenilor prin evoluții cât mai bune. Vă mulțumesc pentru mesajele de până acum!” Didi Hrimiuc și-a început drumul în handbal, la 14 ani, în Darabani, orășelul natal, acolo unde primii pași i-au fost îndrumați de profesorul Mihai Rusu, după doar un an ajungând la CSS Sighișoara. Hrimiuc evoluează pe tricou cu numărul 19, număr disponibil și în lotul băieților noștri. Bun venit la Focșani, în familia de la sală, Didi! (Cătălin Vlădescu)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.