Sport

Primul succes pentru „Big Mother”

Ziarul de Vrancea
11 ian 2020 1291 vizualizări

Serena Williams a câștigat turneul de la Auckland *Patricia Țig a abandonat finala de la Bendigo

*Serena Williams (10 WTA) a câștigat, ieri, turneul de la Auckland, primul ei trofeu după ce a născut o fetiță, în septembrie 2017. Ea a revenit în competiții în martie 2018.Americanca de 38 de ani a dispus în finală de compatrioata ei Jessica Pegulla (82 WTA), cu scorul de 6-3, 6-4. Finala a durat o oră și 36 de minute. Serena Williams câștigase ultima dată un trofeu în ianuarie 2017, la Australian Open. De atunci, ea a jucat cinci finale, la Wimbledon de două ori, la US Open de două ori și la Toronto, toate pierdute. În semifinale, Serena Williams a învins-o fără drept de apel, scor 6-1, 6-1, pe mai tânăra sa compatrioată, Amanda Anisimova, cu 20 de ani mai tânără, iar Jessica Pegula a scos-o din turneu pe daneza în prag de retragere, Caroline Wozniacki (39) cu scorul de 3-6, 6-4, 6-0. Serena și Caroline au jucat împreună la dublu și au pierdut finala contra cuplului american Asia Muhammad/Taylor Townsend, scor 4-6, 4-6.

*Jucătoarea cehă Karolina Pliskova numărul 2 momndial, i cap de serie numărul 2, a câștigat turneul de categorie Premier de la Brisbane. Ea a învins-o, în finală, cu scorul de 6-4, 4-6, 7-5, pe americanca Madison Keys (13). Semifinale: Pliskova-Naomi Osaka (Japonia) 6-7, 7-6, 6-2; Keys -Kvitova 3-6, 6-4, 6-0.

*Rusoaica Ekaterina Aleksandrova (34 WTA) a câștigat turneul de la Shenzhen, dispunând în finală cu 6-2, 6-4 de kazaha Elena Rîbakina (36). Meciul a durat o oră și 13 minute. Aleksandrova este prima câștigătoare a unui turneu WTA în 2020..

*Patricia Țig (113 WTA) s-a calificat în finala turneului ITF de la Bendigo, după ce a învins-o cu 6-3, 6-4 pe indianca Ankita Raina (169).Ea a renunțat la disputarea finalei cu poloneza Magdalena Frech (187), acuzând o accidentare.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.