Sport

Primele surprize la Vrancea Trophy

Dan Chiriac
5 iul 2017 1054 vizualizări

u singura surpriză a zilei de miercuri a fost consemnată în partida Fetecău – Uchijima u semifinalista de anul trecut de la Vrancea Trophy a pierdut în faţa japonezei u favorita 1, Cristina Dinu, s-a calificat în sferturi de finală u Goergia Crăciun confirmă forma foarte bună de la ultimele turnee u marţi seara, fetele au participat la o petrecere ţinută de organizatori la Stone Park

 

Turneul internațional de tenis ”Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea și al Municipiului Focșani by Premium Porc Group”, ediția 2017 a programat marţi ultimele partide de pe tabloul de calificări, dar şi primele întâlniri de pe tabloul principal. Favorita numărul1, Cristina Dinu nu a avut emoţii în partida cu austriaca Elena Griessner, pe care a învins-o în două seturi. Miercuri, Cristina Dinu a câştigat şi partida din turul doi în faţa Oanei Gavrilă. Astfel, Dinu va juca în sferturile de finală ale conmpetiţiei. În schimb, una din favoritele la câştigarea turneului, Irina Fetecău, a cedat încă din primul tur. Semifinalistă anul trecut la Vrancea Trophy, Irina Fetecău a început bine partida cu japoneza Uchijima şi a câştigat primul set cu 6-2. Apoi, nipona a revenit şi s-a impus tot cu 6-2 în următoarele două acte şi s-a calificat în turul secund. În turul secund au ajuns şi Ana Maria Roşca şi câştigătoarea de anul trecut, moldoveanca Anastasia Vdovennko. Acestea au avut misiuuni uşoare şi s-au impus în două seturi. O altă favorită la câştigarea trofeului, Georgia Crăciun a avut nevoie tot de două seturi pentru a se califica mai departe. Crăciun este una dintre jucătoarele care au primit cardul de favoare de la FR Tenis şi este noua stea a tenisului românesc. Eleva de 17 ani de la Brăila, Georgia Crăciun, şi-a depus candidatura la trofeul de la Focşani. De altfel, brăileanca a câştigat fără emoţii şi primul meci de dublu de la turneul focşănean. O altă româmncă, Gabriela Tătăruş a reuşit să ajungă în turul doi după un meci cu sârboiaca Curovic, înterupt marţi seara din cauza întunericului şi reluat miercuri dimineaţa.

 

De la petrecere, la meci demonstrativ

 

Joi, jocurile turneului vor începe la ora 09,00, urmândă să continue până la finalizarea programului, ce va suferi modificări din cauza vremii nefavorabile de luni. Joi, de la ora 17,00, va avea loc obișnuitul joc demonstrativ, cu invitați surpriză. Răzvan Bucuroiu a anunţat o supriză totală la acest joc, fiind cel mai probabil un meci de dublu mixt, în care e posibil să evolueze şi Adrian Voinea. Dacă vremea va permite, vineri 7 iulie, de la ora 17,00 are loc  finala de dublu și sâmbătă, 8 iulie, de la ora 11,00, finala de simplu, urmate de momentele de premiere.  Finala de simplu va fi transmisă în direct de digi sport. Marţi seara, la Stone Park din Vânători s-a desfăşurat obişnuita petrecere a jucătoarelor.  Jucătoarele s-au bucurat de o atmosferă frumoasă la dineul oferit de organizatori. Fetele au şi dansat, dar distracţia s-a terminat repede, acestea pregătindu-se pentru jocurile de miercuri dimineaţă. Tenismenele prezente la Focşani au avut parte duminică şi un tur al Focşaniului, în care li s-au prezentat cele mai importante repere din oraş. ”Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea și al Municipiului Focșani by Premium Porc Group” are ca finanțatori tradiționali Consiliul Județean Vrancea, Consiliul Local și Primăria Municipiului Focșani cărora li se alătură, din postura de Preseting Sponsor, Premium Porc Group. Susținerea financiară a turneului este oferită și de sponsorii Artifex, Pandora- Production in Fashion, Deep Serv, Migami, Dia Carn Valoarea premilor turneului este de 15.000 de dolari plus ospitalitate. (Dan CHIRIAC)

 

Rezultate miercuri 5 iulie la Vrancea Trophy – ”Trofeul CJ Vrancea, Municipiul Focşani byPremium Porc Group”

 

Terenul 1

Ora 10,00: Andreea Amalia Roşca – Andra Maria Niţescu 6-1,6-0

Tamara Curovici – Gabriela Nicole Tătăruş 6-2, 3-6, 2-6

Teodora Stîngă – Nicoleta-Cătălina Dascălu 3-6, 4-6

Daniela Ciobanu/Mariana Correa – Ayka Ozeki/Moyuka Uchijima;

Alessia Beatrice Ciucă/Teodora Stîngă-Vittoria Avvantaggiati/Angelica Moratelli;

Martina Colmegna/Camelia-Elena Hristea-Andreea Amalia Roşca/Gabriela Nicole Tătăruş.

 

Terenul IV

 

Colmegna – Ivan 7-6, 6-2

Georgia Crăciun – Toma 6-1, 6-2

 

Terenul II

Anastasia Vdovenco – Vittoria Avvantaggiati 6-2, 6-3

Andreea Prisăcariu – Maria Mateas6-7, 0-6

Agustina Chlpac – Rosa Vicens Mas 1-6, 6-2, 0-6

Tamata Curovici/Alexandra Perper – Cristina Ene/Irina Fetecău;

Tania Andrada Mare/Izabela Gabriela Novac – Oana Gavrilă/Ekaterina Kozionova.

 

 Teren VI

Lucia Cortez Llorca – Ekaternia Kozionova 7-5, 6-2

Irina Fetecău – Moyuka Uchijima; 6-2, 2-6, 2-6

Cristina Dinu – Oana Gavrilă 6-3, 6-1

Gabriela Ana Maria Davidescu/Ioana Gheorghiţă – Ioana Gaşpar/Ioana Toanchină;

Selma Ştefania Cadar/Andreea Prisăcariu – Denisa Elena Gheorghe/ Elena Griesner.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.