Sport

Prima mazilire a sezonului

Ziarul de Vrancea
26 iul 2018 431 vizualizări

După numai trei meciuri oficiale, antrenorul Edward Iordănescu a fost demis de la CFR Cluj * noul tehnician este unul vechi în Gruia: portughezul Antonio Conceiçao

CFR Cluj a anunțat, ieri, rezilierea contractului antrenorului principal Edward Iordănescu după doar trei meciuri pe care acesta le-a avut pe banca echipei ardelene în acest sezon. "În urma unui proces de modificare a structurii administrative, clubul CFR 1907 Cluj a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relațiilor contractuale cu antrenorul principal Edward Iordănescu și cu staff-ul său, aceștia făcând parte din vechiul proiect. Părțile și-au strâns mâna, au rămas în cele mai bune relații și nu au ce să-și reproșeze, toți cei implicați având singurul scop de a ajuta CFR să își atingă obiectivele stabilite", se arată pe site-ul campioanei României.

Edward Iordănescu a preluat echipa CFR Cluj după încheierea sezonului trecut, înlocuindu-l pe Dan Petrescu. Sub conducerea sa tehnică, CFR a câștigat Supercupa României, după o finală cu CSU Craiova (scor 1-0), a remizat cu FC Botoșani, în prima etapă, pe teren propriu, scor 1-1, și a pierdut, scor 0-1, partida din prima manșă a turului al doilea preliminar al Ligii Campionilor, cu Malmö FF, de asemenea pe teren propriu.

Chiar dacă ieri dimineață nu era clară plecarea lui Iordănescu, din cauza clauzei mari de reziliere a acestuia, antrenorul portughez Antonio Conceiçao a fost prezent la Cluj, semn că mutarea  a fost gândită cu mult timp înainte. Luptele intestine din gruparea clujeană s-au încheiat, se pare, cu victoria “bisericuței” conduse de managerul Iuliu Mureșan, în timp ce directorul sportiv, Bogdan Mara și alți câțiva fideli ai săi au demisionat și ei.

Și lusitanul a fost numit, în locul lui Edward Iordănescu. "Suntem bucuroși să vă anunțăm că Antonio Conceiçao  este, începând de astăzi, noul antrenor al CFR! Tehnicianul portughez își va începe astfel cel de-al treilea mandat pe banca echipei noastre. în precedentele două mandate, în 2009 și în sezonul 2015-2016, Conceiçao a câștigat trei trofee, Supercupa și Cupa României în două rânduri, 2009 și 2016, iar noi, toți cei din club, îl vom susține pentru a face din nou performanță la Cluj. Conceiçao îi va avea în staff-ul său pe Luis Baltazar, antrenor secund, Cristian Moldovan, antrenor cu portarii și Cristian Dragotă, preparator fizic", se arată pe site-ul clujenilor. În vârstă de 56 de ani, Conceiçao a mai antrenat, în afară de CFR Cluj, echipele Braga, Naval, Estrela Amadora, Vitoria Setubal, Trofense, Belenenses, FC Brașov, Astra Ploiești, Moreirense, Olhanense, Al-Faisaly, Nea Salamina și, ultima dată, Penafiel.

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.