Sport

Dincolo de aparatul foto II – Shooting pentru prezentarea noului echipament al handbaliștilor CSM, care au fost și ...hostess pentru o zi

Mihaela Vlădescu
16 aug 2018 3652 vizualizări

Să iei parte la o ședință foto este o provocare, chiar și din simpla calitate de spectator. Dar să mai ai ocazia și să scrii despre asta! În urmă cu doi ani, am avut ocazia să particip la ședința foto a handbaliștilor CSM Focșani 2007 pentru sezonul 2016-2017, experiența fiind una extraordinară. Articolul scris atunci îl puteți reciti accesând titlul alăturat:(2VIDEO+Galerie foto)!!!!Dincolo de aparatul foto - Imagini de la shooting-ul handbaliştilor de la CSM 2007 Focşani

 

Am retrăit joi, 16 august 2018, o parte din emoțiile de atunci. Poate părea inexplicabil, cu atât mai mult cu cât am participat între timp și la alte shooting-uri foto, însă eu cred că emoțiile, care m-au cuprins doar la aflarea veștii că ședința foto are loc peste numai câteva ore, și-au găsit o explicație atâta vreme cât subiecții evenimentului sunt oameni foarte dragi mie. Prin urmare, înarmată de data aceasta cu aparatul foto am plecat spre Sala Polivalentă, unde băieții urmau să înceapă ședința foto de prezentare a echipamentului de joc pentru sezonul competițional 2018-2019. Și de data aceasta am pierdut startul, nu pentru că am întârziat, ci pentru că băieții au fost mai iuți și au început mai devreme. Atmosfera a fost una destinsă, așa cum era și firesc, s-a zâmbit, s-a glumit, iar în pauzele de...obiectiv băieții s-au jucat cu mingea. Nu au părut a fi deloc intimidați de aparatul de fotografiat și au avut încredere deplină în fotograf, același de câțiva ani. Fotografiile cu întreaga echipă au constituit un foarte bun prilej pentru a ne transmite forța de grup, iar faptul că jucătorii și staful tehnic, precum și conducerea clubului reprezintă un tot ne arată că la Focșani handbalul reprezintă o putere.

Experiență inedită pentru handbaliști

Ziua de joi a fost una... altfel pentru jucătorii CSM pentru că au experimentat și meseria de ... hostess. Clienții care au trecut pragul Corso Cafe au avut ocazia să fie serviți de unul dintre handbaliști, aceștia intercționând cu aceștia, făcând recomandări referitoare la meniu și acordând autografe. Experiența a fost una inedită, având scopul de a-i cunoaște pe jucători și dincolo de terenul de handbal, iar sportivii au achiesat imediat la aceasta.

 

 

Turneu de pregătire la Făgăraș

Vineri dimineață handbaliștii vor pleca spre Făgăraș, unde vor participa, timp de două zile, la un turneu de pregătire a noului sezon, turneu la care mai participă echipa gazdă, CSM Făgăraș, și HCM Baia Mare. Partidele vor avea loc în sala de sport a Colegiului Național Radu Negru și sunt convinsă că băieții noștri vor veni acasă fără să înregistreze accidentări. Spun asta gândindu-mă la meciurile foarte dure pe care le-au avut cu făgărășenii. De precizat ar mai fi faptul că în sezonul competițional care va debuta în luna septembrie câțiva dintre jucătorii CSM Focșani vor evolua cu alte numere pe tricou decât cele cu care suporterii au fost obișnuiți. Nu vă spun care sunt, ci vă las să îi descoperiți din fotografiile de la shooting-ul de joi.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.