Sport

Poveste de dragoste în alb și albastru

Cătălin VLĂDESCU
8 iul 2018 3892 vizualizări

Voleibalista Livia Lupoaie și handbalistul Bogdan Rață au devenit o familie.

Au trecut 7 zile de când doi tineri sportivi, foarte valoroși, ce activează sub culorile alb-albastre ale clubului CSM Focșani 2007 și-au unit destinele. Voleibalista Livia Lupoae și handbalistul Bogdan Rată sunt ajunși în Focșani, clar, pentru a face performanță și a lăsa ceva în urma lor, publicului din oraș. S-au acomodat repede în urbea de pe Milcov și au devenit, lesne, iubiți și apreciați.

Zilele acestea l-am contactat pe Bogdan, mărturisesc, unul dintre oamenii pe care-i apreciez mult, atât pentru ceea ce face în teren, dar mai ales pentru ceea ce înseamnă ca om, în afara acestuia. Am vrut să-l rog să mă ierte pentru întârzierea cu care scriu aceste rânduri...deh, perioada concediilor m-a împiedicat cumva să fac acest lucru până acum. L-am găsit jovial și amabil, așa cum îl știam de altfel, dornic de comunicare și impunându-ți respect prin respectul pe care el însuși îl arată de fiecare dată. Logodna celor doi a avut loc anul trecut, în ianuarie, iar anul acesta pe 30, luna trecută, Livia și Bogdan au hotărât să-și unească destinele și în fața lui Dumnezeu. Originari din Galați, cei doi au fost cununați de un alt sportiv, portar al echipei CSM Bacău, Răducu Tamaș și soția acestuia, Alexandra Tamaș. Cununia religioasă, am aflat de la Bogdan, a avut loc la Biserica Sfinții Împărați Constantin și Elena, iar petrecerea, la restaurantul din Complexul Stejarul, din orasul natal. A fost o petrecere ca-n povești, pe care cei doi tineri sportivi valoroși nu o vor uita niciodată. Am încheiat discuția cu Bogdan spunându-i că, de acum, așteptăm cu toții, botezul. Dragilor, vă îmbrățișez și vă doresc să fiți fericiți! Familia de la sală. (Cătălin Vlădescu)

 N.r. Sambata seara a avut loc nunta dintre Ionelia și Iulian Neața. Revenim cu amănunte

Citiți și:Sâmbătă, 7 iulie 2018, handbalistul și antrenorul de copii și juniori, al CSM Focșani 2007, Iulian Neață, și-a dus iubita în fața altarului


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.