Sport

Podium „confiscat” de sportivii de la CS Unirea-CSM Focșani 2007 la Campionatul Național de tir, categoria juniori 3, proba 10 m aer comprimat

Ziarul de Vrancea
21 dec 2020 1961 vizualizări

Pe cea mai înaltă treaptă a podiumului a urcat sportivul trăgător Răzvan Condrea, legitimat la clubul CS Unirea- CSM Focșani 2007, care a devenit astfel campion național în proba de 10 metri aer comprimat la Campionatul Național de TIR Sportiv categoria juniori 3. Pe celelalte trepte ale podiumului au urcat colegii săi de club, Braccesi Alessandro - locul 2 și Ioan David - locul 3.

Cei trei sportivi trăgători sunt pregătiți la clubul CS Unirea-CSM Focșani 2007 de antrenorul emerit Adrian Alaci și de profesorul Aurel Giurgea.

Succes absolut al sportivilor trăgători de la clubul CS Unirea-CSM Focșani 2007 la Campionatul Național de TIR Sportiv, juniori 3, proba 10 m aer comprimat.

Podiumul a fost practic „confiscat” de sportivii de la CSM Focșani 2007 în etapa de campionat național desfășurată sâmbătă, 19 decembrie 2020, la București.

Răzvan Condrea - locul 1 și campion național,  Braccesi Alessandro - locul 2 și Ioan David - locul 3, toți trei sportivi legitimați la clubul CS Unirea-CSM Focșani 2007, au ocupat în această ordine podiumul Campionatului Național de TIR Sportiv, juniori 3, proba 10 m aer comprimat.

Cei trei sportivi trăgători sunt pregătiți la clubul CS Unirea-CSM Focșani 2007 de antrenorul emerit Adrian Alaci și de profesorul Aurel Giurgea.

Răzvan Condrea are 16 ani, este elev al Colegiului Național Pedagogic ''Spiru Haret'' Focșani și este în ultimul an de juniorat 3, începând cu ediția de anul competițional viitor urmând să concureze în întreceri la categoria juniori 2. Răzvan este fiul regretatului jurnalist vrâncean Tiberiu Condrea, fost purtător de cuvânt al Prefecturii Vrancea.

Răzvan Condrea este un obișnuit al podiumurilor de premiere în întrecerile Campionatelor Naționale de TIR Sportiv chiar și la categorii de vârstă mai mari decât cea la care are dreptul să concureze. Citiți mai jos articole publicate în Ziarul de Vrancea în ultimii ani despre succesele lui Răzvan Condrea în diverse competiții naționale la care a participat:

Echipa de tir sportiv CS Unirea-CSM Focșani 2007, campioană națională la juniori 1

Răzvan, fiul regretatului jurnalist vrâncean Tiberiu Condrea, campion național la tir sportiv juniori 3;

Răzvan Condrea și echipa CS Unirea - CSM Focșani 2007, campioni naționali la tir sportiv juniori 2;

Focșănenii Răzvan Condrea, David Ilie, si Lucian Putaru, campioni naționali la tir pe echipe - categoria tineret


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.