Sport

Poate fi convocat și Mitriță

Ziarul de Vrancea
13 feb 2019 544 vizualizări

 

* secundul naționalei de fotbal a României, Adrian Mihalcea, a vorbit despre strategie tricolorilor pentru Euro 2020 cu ocazia semnării parteneriatului cu Romstal

Antrenorul secund al echipei naționale de fotbal a României, Adrian Mihalcea, a declarat, ieri că foarte important pentru “tricolori” în campania de calificare la Campionatul European din 2020 este startul preliminariilor de luna viitoare. “Este un an important și știm ce avem de făcut. Pornim la acest drum în martie și sincer ne dorim ca la sfârșitul anului să ne declarăm mulțumiți. În această grupă e o echipă a Spaniei care e favorită după performanțele din ultimii ani și sunt celelalte trei, noi, Norvegia și Suedia care luptăm pentru locul doi. Nu sunt echipe cu nume mai mare decât al nostru, suntem foarte optimiști și încercăm în aceste săptămâni până la începerea preliminariilor, să strângem cât mai multe informații. Suntem în permanență în contact și suntem axați și pe jucătorii noștri pentru eventuale convocări. Unii au început foarte bine. Contează să avem un început foarte bun în preliminarii”, a declarat Mihalcea.

Tehnicianul a comentat și mutările de jucători survenite în ultima perioadă, afirmând că Mitriță, chiar dacă a ajuns în campionatul nord american, poate fi selecționat: “Au fost unele mutări surprinzătoare, unele bune din punctul meu de vedere. Mai sunt și aceste transferuri la distanță. Îmi pare rău pentru Budescu, pentru că dacă se confirmă diagnosticul va lipsi o perioadă lungă. El era într-o etapă bună. Mitriță va fi mai dificil de urmărit live, e adevărat, pentru că e o distanță mare, dar vom fi în pemrmanent contact și vom vedea dacă ne va putea ajuta. Rămâne de discutat, nu e nimic bătut în cuie, poate fi selcționat și din America”.

Întebat dacă au fost comunicate primele pentru o eventuală calificare la EURO 2020, Mihalcea a spus că primordială este prezența la turneul final. “Ar fi foarte frumos să jucăm un campioant european acasă, dar presiunea e și datorită faptului că nu am mai reușit să ne califcăm la multe turnee finale”, a mai spus Mihalcea.

Federația Română de Fotbal și Romstal au anunțat joi încheierea unui parteneriat cu o durată de patru ani prin care compania românească Romstal devine sponsor oficial al echipei naționale de fotbal a României.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.