Sport

Ploaia le-a oprit pe Ana și Anna

Ziarul de Vrancea
11 apr 2018 847 vizualizări

După o victorie la Bogota în fața columbiencei Mariana Duque, Ana Bogdan se află la start de set decisiv cu Anna Blinkova, în turneul de la Bogota * meciul a fost întrerupt din motive meteo

Ana Bogdan (România, 76 WTA) a debutat cu victorie la turneul International de la Bogota, învingând-o miercuri seară pe jucătoarea locală Mariana Duque- (123 WTA) cu 6-1, 7-6. După ce în umă cu câteva zile a atins faza semifinalelor de lala Monterrey (0-6, 5-7 cu Garbiñe Muguruza), Ana a trecut  și de turul inaugural la Bogota. Deși a schimbat suprafața rapidă cu zgura, românca s-a descurcat excelent  în fața columbiencei Mariana Duque, pe care a eliminat-o după o oră și 36 de minute. Bogdan le-a provocat o dezamăgire spectatorilor, ținând cont că Duque fostă ocupantă a locului 66 mondial, era cea mai importantă reprezentantă a Columbiei de pe tabloul principal. Ana a început ca din pușcă în fața acesteia, adjudecându-și primul act după o serie de 5 game-uri consecutive. Nici setul al doilea nu părea complicat, însă Mariana l-a trimis în prelungiri după ce a fost condusă cu 2-5. Adversara Anei nu și-a putut duce la capăt revenirea, pentru că sportiva din Sinaia a defilat în tie-break. (7-2). În turul secund Ana Bogdan a început prost în fața rusoaicei Anna Blinkova (115). Ana noastră a pierdut ușor primul set, și s-a zbăbut în cel de-al doilea, ajungând la tie-break. A condus cu 4-2 și 6-4  a ratat trei mingi de set, dar a fructificat-o pe cea de 10-8, După câteva mingi jucate în decisiv, pe serviciul Blinkovei, meciul s-a întrerupt din cauza ploii, la 30-30 în primul game.

Alte rezultate de la Bogota: Lara Arruabarrena (Spania) – Victoria Rodriguez (Mexic) 6-2, 7-6; Valentini Gramatikopoulou (Grecia) – Miyu Kato (Japonia) 5-7, 6-4, 6-4; Sara Sorribes (Spania) – Carol Zhao (SUA) 3-6, 6-1, 6-1; Emiliana Arango (Columbia) – Veronica Cepede (Paraguay) 6-0, 2-6, 6-4; Renata Zarazua (Mexic) – Ajla Tomljanovic (Australia) 1-6, 6-4, 7-6. Elița Kostova (Bulgaria) – Nao Hibino (Japonia) 6-2, 6-4; Daniela Seguel (Chile) – Tatjana Maria (Germania) 6-3, 6-1;

* În turneul de la Lugano, cu premii totale de 250.000 de dolari, Alexandra Cadanțu (173 WTA) a fost eliminată  în primul tur de către sportiva croată Donna Vekic (55 WTA), Cadanțu a pierdut meciul într-o oră și 39 de minute, scor 0-6, 5-7.Eliminată și ea la simplu, Mihaela Buzărnescu a jucat în turul I la dublu, contra perechii Monique Adamczak / Xenia Knoll (Australia / Elveția), scor 6-1, 3-6, 7-10 în 72 de minute.

Rezultate de la Lugano: Aliaksandra Sasnovici (Belarus) – Richel Hogenkamp (Olanda) 7-6, 6-0; Vera Lapko (Belarus) – Anett Kontaveit (Estonia) 3-6, 6-4, 6-3; Kathinka von Deichmann (Liechstenstein) – Laura Siegemund (Germania) 7-6, 2-3 ab; Stephanie Voegele (Elveția) – Magdalena Frech (Polonia) 6-3, 6-3; Kirsten Flipkens (Belgia) – Carina Witthoeft (Germania) 1-5, 6-4, 6-3; Mona Barthel (Germania) – Svetlana Kuznețova (Rusia) 4-6, 6-3, 6-4; Tamara Korpatsch (Germania) – Kristina Mladenovic (Franța) 7-6, 3-2 ab; Arina Sabalenka (Belarus) – Polona Hercog (Slovenia) 6-3, 6-1.

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.