Sport

Pleacă Lucescu de la turci?

Ziarul de Vrancea
10 feb 2019 692 vizualizări

Un canal turcesc spune că antrenorul român ar putea fi înlocuit la cârma naționalei Turciei de către Șenol Güneș * actualul tehnician de la Beșiktaș dezminte oferta

Un canal turcesc de știri TV a anunțat, sâmbătă că tehnicianul echipei Beșiktaș, Șenol Güneș, a ajuns la un acord pentru preluarea conducerii naționalei Turciei, care este antrenată din 2017 de Mircea Lucescu. “După 15 ani, Șenol Güneș revine la echipa națională”, notează site-ul postului NTV. Potrivit sursei citate, Guneș ar urma să pregătească în paralel și echipa Beșiktaș, cu care are contract până la finalul sezonului, și prima reprezentativă, la care se va afla pe bancă de la meciurile din luna martie (22 martie – cu Albania, 25 martie – cu Moldova). “Mircea Lucescu, în vârstă de 73 de ani, care are contract până la 30 iunie, ar urma în scurt timp să fie trimis de la echipa națională”, menționează ntv.com.tr. Cu Lucescu la conducerea tehnică, echipa Turciei a înregistrat patru victorii, șase remize și șapte înfrângeri.

La scurt timp, Șenol Güneș a declarat că nu a primit o ofertă în acest sens și că dacă ar primi ar vrea să ajungă la prima reprezentativă, însă nu înainte de a-i expira actualul contract. “Am spus că dacă aș pleca de la Beșiktaș aș merge la echipa națională. Aș vrea să ajung la națională la sfârșitul sezonului, când îmi va expira contractul, nu înainte. Nu mă aștept să fiu demis.Voi face totul ca să rămân. Muncesc pentru ca această echipă să obțină succese. Nu am primit ceva legat de echipa națională, dar dacă voi primi vom discuta”, a spus Güneș. Președintele clubului Beșiktaș, Fikret Orman, a afirmat că gruparea turcă nu intenționează să renunțe la Guneș. “Nu este corect să se vorbească acum despre aceste lucruri. Echipa națională are la conducere un antrenor valoros, care ne-a făcut campioni în anul în care clubul a împlinit 100 de ani. Iar antrenorul nostru este la conducerea echipei. La finalul sezonului, antrenorului nostru îi va expira contractul. Dacă Lucescu se desparte de națională și Șenol Güneș o să vrea să plece, sunt posibile astfel de lucruri… Eu am o relație foarte bună cu Șenol. Nu intenționăm să renunțăm la antrenorul nostru. La finalul sezonului ne vom așeza la masă și vom discuta. Dacă nu îi vor conveni condițiile noastre, ar putea pleca. Dar este posibil și să dorească să rămână”, a afirmat Orman, menționând însă și faptul că în mai sunt alegeri la clubul Beșiktaș, la care va candida.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.