Sport

Petrescu a refuzat Federația

Ziarul de Vrancea
13 sep 2017 773 vizualizări

“Bursucul” va rămâne la CFR Cluj unde se simte foarte bine * următorul pe lista pentru desemnarea noul selecționer este Cosmin Contra

Președintele CFR Cluj, Iuliu Mureșan, a declarat, ieri, că antrenorul Dan Petrescu s-a întâlnit cu conducerea FRF și nu a ajuns la un acord pentru a prelua echipa națională, urmând a pregăti în continuare formația ardeleană. "Dan Petrescu e la antrenament și își vede de treabă și sigur rămâne la noi. Se simte foarte bine la noi, mi-a spus zilele trecute că nu a mai fost la un club la care să fie oameni așa de profesioniști, să fie alături de echipă și de antrenor mereu. Se simte foarte bine și nu pleacă sigur. A existat o discuție cu FRF, cu toată lumea care ar trebui de acolo", a declarat Mureșan, la Pro X. În urma refuzului lui Dan Petrescu, principalul favorit la învestitura în funcția de selecționer este actualul antrenor al clubului Dinamo, Cosmin Contra. Întrucât se pare că nici acesta nu se arată foarte încântat de a prelua naționala, pe listă au apărut nume relativ noi ca Ioan Andone, Mircea Rednic, pe lângă Walter Zenga sau Laszlo Bölöni.  Aseară a sosit în România și antrenorul Christoph Daum, cu care președintele FRF, Răzvan Burleanu va purta negocieri pentru reziliere. Selecționerul german a rămas surprins de decizia Comisiei Tehnice a FRF:

“Încă sunt antrenorul României, doar în presă se spune că eu nu mai sunt sau nu voi mai fi. Mă întreabă și lumea din Germania, și familia dacă am fost dat afară, dar eu le spun că nu e adevărat. Cu mine nu a vorbit nimeni despre asta. Ce a decis Comisia Tehnică e doar consultativ. Pentru președintele Burleanu, ea nu are putere de decizie. Însă sunt surprins de ce au decis cei din comisie, pentru că acum două luni spuneau că trebuie să continuăm. Accept orice opinie din Comitet sau din presă, dar am fost dezamăgit că am aflat din presă. L-am sunat pe președintele FRF, dar nu am dat de el. Nu mi-a venit să cred că într-o țară civilizată poți afli informația asta din presă", a spus Daum la venirea în țară. El a subliniat că trebuie să discute cu președintele FRF, Răzvan Burleanu, iar apoi se va lua o decizie. "Nu am nicio ofertă și dacă aș pleca de aici, aș alege să stau cu copiii o perioadă, o scurtă vacanță. Mâine mă întâlnesc cu Burleanu și apoi să vedem ce decide Comitetul Executiv, dar eu nu o să rămân în România în așteptarea deciziei", a precizat Daum.

Membrii Comisiei Tehnice a FRF au votat în ședința de luni pentru demararea procedurilor de reziliere a contractului selecționerului Chriostoph Daum de către Comitetul Executiv al federației. Recomandarea de reziliere a contractului lui Christoph Daum va fi supusă validării în prima ședință a Comitetului Executiv. După ce se va realiza încetarea pe cale amiabilă a  colaborării cu tehnicianul german, va fi desemnat noul selecționer.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.