Sport

Pe mâna lui „Stevie G”

Ziarul de Vrancea
28 ian 2020 940 vizualizări

Ianis Hagi va fi împrumutat de RK Genk clubului scoțian Glasgow Rangers la care antrenor este fostul mare star englez, Steven Gerrard

Fotbalistul român Ianis Hagi, mijlocașul echipei belgiene Racing Genk, va fi împrumutat la formația scoțiană Glasgow Rangers, scrie site-ul walfoot.be. Ianis Hagi, care are 21 de ani, s-a transferat în vară de la FC Viitorul la Genk, dar nu a reușit să se impună la campioana Belgiei. Fiul lui Gheorghe Hagi nu a mai fost folosit într-un joc oficial dinaintea pauzei de iarnă și nu a fost în lotul pentru ultimul meci de campionat (1-4 la Gent).

Ianis Hagi are 14 apariții în campionat pentru Genk, doar șase dintre acestea ca titular, reușind trei goluri și patru pase decisive.

Venirea unor jucători noi pare să-l fi convins pe antrenorul Hannes Wolf să nu mai conteze pe Hagi, cel puțin în acest sezon. Potrivit ziarului Het Laatste Nieuws, Genk și Glasgow Rangers au ajuns la un acord de principiu pentru împrumutul fotbalistului. Acesta ar putea încheia sezonul la vicecampioana Scoției, sub comanda fostului mare mijlocaș Steven Gerrard. Internaționalul român ar urma să efectueze vizita medicală. Hagi vrea să beneficieze de timp de joc pentru a evolua cu naționala României împotriva Islandei, în play-off-ul pentru calificarea la EURO 2020, dar și pentru a fi prezent la Jocurile Olimpice 2020. Glasgow Rangers este pe locul II în campionat și încearcă să pună capăt supremației marii rivale Celtic. Echipa s-a calificat în șaisprezecimile de finală ale Europa League, unde va primi replica portughezilor de la Sporting Braga.

Aseară, Ianis Hagi a ajuns în Scoția, Cele două cluburi au ajuns la un acord de principiu, iar Hagi va evolua sub comanda lui Steven Gerrard, după ce va efectua testele medicale, conform presei scoțiene.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.