Sport

Pe când Saharian Open?

Ziarul de Vrancea
29 aug 2018 435 vizualizări

Mulți jucători de tenis se plâng și abandonează din cauza căldurii infernale  de la Flushing Meadows

Mai mulți sportivi participanți la US Open s-au declarat extrem de afectați de canicula de la orele de disputare a meciurilor. Argentinianul Leonardo Mayer a declarat, după ce a abandonat în primul tur, că simțea că o să moară dacă va continua, iar daneza Caroline Wozniacki a spus că a rezistat imaginându-se “bând o margarita pe plajă”. Pe tabloul masculin s-au înregistrat mai multe abandonuri din cauza temperaturii și umidității ridicate. Mayer a abandonat în setul patru al confruntării cu Laslo Djere, la scorul 6-4, 6-4, 4-6, 2-1 pentru sârb. “Eram extrem de afectat de căldură. Doar nu era să mor pe teren, tenisul nu este pentru asta. în vestiar, am văzut câteva persoane stand întinse, ca mine. Este foarte greu. Nu mai puteam”, a declarat Mayer. Italianul Stefano Travaglia a abandonat la scorul de 6-2, 2-6, 7-6, 3-0 pentru adversarul său din primul tur, Hubert Hurkacz (Polonia). “Erau 36, 37 de grade, dar pe teren era și mai cald. Să ai 25 de secunde între puncte pe această vreme este ceva imposibil. Iar umiditatea a fost foarte ridicată. A fost greu. Sper ca la următorul meu turneu să nu mai fie atât de cald”, a spus sportivul. Pe tabloul feminin, sportiva franceză Alizé Cornet, învinsă în primul tur de Johanna Larsson, scor 6-4, 3-6, 2-6, a calificat condițiile meteo drept “de coșmar”. Cornet a plâns pe marginea terenului și le-a spus doctorilor că îi vine să vomite și că o dor capul și oasele. Daneza Caroline Wozniacki, calificată în turul doi după un meci de două seturi cu Samantha Stosur, scor 6-3, 6-2, a vorbit despre cum reușește să facă față căldurii: “Am încercat să mă răcoresc între ghemuri, am folosit gheață. Mă gândesc doar că sunt pe plajă, că am o margarita în mână, viața e frumoasă…”Spre deosebire de alți sportivi de la US Open, japoneza Naomi Osaka a declarat că nu înțelege de ce se plânge toată lumea. “Toată lumea se plânge de căldură. Eu m-am gândit că nu a fost atât de rău. Verile în Florida sunt mult mai grele”, a spus Osaka.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.