Sport

Patru noutăţi în echipa de handbal

Dan Chiriac
3 iul 2017 2402 vizualizări

u trei jucători şi un antrenor secund se vor prezenta la reunirea lotului ce va avea loc pe 17 iulie u printre noutăţi se afla un jucător sârb şi antrenorul Bogdan Voica

Echipa de handbal CSM Focşani 2007 se întăreşte pentru noul sezon al ligii întâi. Conducerea echipei a reuşit să perfecteze transferul a trei jucători. Vor juca la Focşani Valentin Pătru, jucător ce evoluează pe postul de centru şi care vine de la Politehnica Iaşi, Călin Hagiu, un inter stânga transferat de la Vaslui şi sârbul Ilija Slavic, ultima oară jucător în Qatar. Călin Hagiu a evoluat la CNOE Sighişoara (2004-2008); U Transilvania Cluj (2008-2011); HCM Constanţa (2011); Politehnica Timişoara (2011-2012); U Cluj (2012-2013); HC Vaslui (2013-2017). Are mai multe selecţii la loturile naţionale juniori, cadeţi şi tineret, cu care a obţinut locul 6 CE tineret în 2010. A fost căpitanul naţionalei de tineret, cu peste 300 goluri marcate. Are convocări la naţionala de seniori (2010-2012). Sârbul Slavic a mai jucat în Spania şi Serbia, înainte de a se transfera în Qatar. La Focşani va ajunge şi antrenorul de la Ştiinţa Bacău, Bogdan Voica. Acesta va fi antrenorul secund al formaţiei CSM Focşani 2007. Federaţia Romînă de Handbal a stabilit joi programul meciurilor din Liga Naţională de handbal. Pentru al treilea sezon consecutiv, la start se va afla şi CSM Focşani 2007. Echipa focşăneană va debuta în campionat pe 3 septembrie, în deplasare la Odorhei. Primul meci de pe teren propriu va fi în compania celor de la CSM Făgăraş. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.