Sport

Pasionată de alergat? Această pereche de adidași damă ar putea fi pentru tine

Ziarul de Vrancea
15 oct 2020 1209 vizualizări

Oamenii se îndrăgostesc de alergat din diferite motive. Poate că este un pariu cu sine, poate că este o bună metodă de relaxare, poate că este doar o curiozitate. În orice caz, ai nevoie de echipamentul potrivit. Cel mai important element este perechea de încălțăminte sport pe care te bazezi.

Calitatea trebuie să primeze în acest caz, o pereche ieftină de adidași damă având toate șansele să-ți provoace probleme.

Din fericire, ai foarte multe opțiuni din care poți alege. Una dintre ele este Adidas Ultraboost 20, iar Amy Eisinger a testat această pereche într-un articol self.com. Iată de ce această pereche de adidași damă a primit o notă de 9 din 10, în propriile cuvinte.

Cum au fost testați

Am purtat această pereche de cinci ori pe parcursul unei luni. Am alergat pe străzi plate, pavate în timpul căldurii verii și am făcut în medie aproximativ trei sau patru mile (n.r. aproximativ 5 sau 6,5 kilometri) la fiecare alergare.

La fel ca în cazul tuturor pantofilor testați pentru premiile SELF Certified Sneaker, am luat în considerare factori precum potrivirea, modul în care pantoful s-a adaptat piciorului meu, confortul oferit de pantof, modul general în care simțea corpul meu și ușurința cu care am putut intra într-un ritm confortabil de alergare.

Cât de potriviți sunt

Acești adidasi dama se potrivesc așa cum era de așteptat - am purtat în mod constant o mărime 7,5 (n.r. 38 în Europa) de ani de zile, și aceasta este dimensiunea pe care am purtat-o aici. Pantoful are o parte superioară moale din tricot care mi-a înfășurat piciorul; în plus, este bine căptușit în zona călcâiului, așa că oferă o senzație de confort și susținere în jurul gleznei.

Forma pantofului

Acești pantofi au lăsat mult spațiu pentru ca degetele de la picioare să se întindă și să se miște liber. Cred că, în general, Ultraboost tinde să aibă un spațiu moderat până la încăpător, iar acest pantof nu a făcut excepție de la regulă.

După ce am alergat în aceștia timp de o lună, pot spune că, în ciuda tricotului din partea superioară, nu se lărgesc așa cum v-ați putea aștepta. Pantoful își păstrează forma, iar partea superioară a țesăturii oferă încă senzația de fixare datorită șireturilor din plastic.

Cum se simt pe picior

Senzația este motivul pentru care alerg atât de frecvent cu Adidas Ultraboosts. Spuma intermediară oferă impresia că absoarbe în mod adecvat impactul fiecărui pas, în timp ce există o elasticitate la călcâi și la picioare care mă propulsează înainte cu mai multă energie la fiecare pas.

În ciuda reacției satisfăcătoare, există și o ușoară delicatețe în modul în care se simt. În timp ce stau în picioare sau sar pe loc, călcâiele mele se scufundă suficient de mult încât să-mi amintesc că le-aș putea purta cu ușurință toată ziua sau să fac alte antrenamente.

Cum m-am simțit înainte și după alergare

O parte din bucuria de a alerga în acești pantofi este că simt că reușesc ca prin minune să facă o parte din alergare pentru mine. După primele câteva mile - moment în care de obicei încep să mă simt ușor obosită - acești pantofi mi-au păstrat energia și prospețimea. Nicio durere de mușchi! Pe lângă faptul că picioarele mele se simt bine, un alt lucru de remarcat este că genunchii mei erau într-o formă bună, de la start, până la linia de sosire. Sunt predispusă la dureri de genunchi atunci când alerg și acești pantofi oferă o atenuare suficientă încât să nu-mi fac griji.

Concluzie

Adidas Ultraboost 20 continuă să îmbunătățească calitățile generației anterioare care au făcut din acesta un pantof excelent pentru o alergare elastică, confortabilă, care oferă suficient suport și atenuare pentru a le face plăcute. Aș putea alerga zile întregi cu aceștia.

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.