Sport

Partida de la Turda se vede pe TVR HD

Dan Chiriac
3 apr 2018 1361 vizualizări

Echipa de handbal CSM Focşani 2007 va juca pe 11 aprilie ultimul joc din sezonul regulat pe terenul celor de la Potaissa Turda. Proaspăt calificată în semifinalele cupelor europene, turdenii pornesc cu prim şansă în jocul ce va fi transmis de TVR HD joaia viitoare de la ora 17.30. În acest moment, CSM Focşani 2007 se află pe locul zece cu 24 de puncte, la un punct de CSU Suceava şi la patru lungimi de Minaur Baia Mare. Sucevenii vor juca în deplasare cu HC Vaslui, iar un punct i-ar putea duce în play-off, dacă băimăreni nu vor lua puncte în faţa celor de la Politehnica Timişoara. Asta pentru că la meciurile directe Suceava are avantaj. CSM 2007 va ajunge în play-out, alături de CSU Suceava sau Minaur Baia Mare, HC Vaslui şi CSM Făgăraş. În play-out, focşănenii ar avea 8 puncte în varianta cu Suceava şi 9 puncte în varianta cu Minaur. Vor urma meciuri echilibrate pentru  evitarea barajului de menţinere în liga naţională. Poli Iaşi şi HC Odorhei sunt deja retrogradate. (D.C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.