Sport

Parteneriat între cluburile de copii şi juniori din Vrancea

Dan Chiriac
3 apr 2018 922 vizualizări

Cluburile de copii şi juniori din Focşani şi din oraşele judeţului au semnat un parteneriat în cadrul unei şedinţe ce a avut loc la Consiliul Judeeţean. Omul de afaceri Victor Istrate s-a implicat în ultima perioadă în sportul focşănean şi încearcă, după spusele sale, să repete şi la fotbal succesele obţinute de echipele de rugby în anii trecuţi. Istrate a spus că încheierea acestui parteneriat înseamnă un progres pentru fotbalul din oraş şi din judeţ, fiind posibil ca în anii următori să apară echipe de juniori republicani în toate oraşele judeţului. Primarii din Odobeşti, Panciu, Adjud, Focşani, dat şi cei doi vicepreşedinţi ai CJ Vrancea au dat girul acestui proiect ce prevede ca echipele de copii şi juniori să aibă acces în bazele sportive din oraş, iar acestea se obligă să direcţioneze jucătorii peste 15 ani către LPS Focşani. Au fost şi cluburi care au refuzat să semneze acest acord. Iniţiatorii proiectului cred că la Focşani poate apărea în perioada următoare un centru de copii şi juniori la fel de puternic ca cel de la Academia Hagi. De asemenea, se doreşte formarea unei echipe de seniori ce să atace în viitorul sezon promovarea în liga a doua. (D.C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.