Sport

Parada vedetelor la Kremlin

Ziarul de Vrancea
21 nov 2017 690 vizualizări

Toate țările câștigătoare ale Cupei Mondiale vor fi reprezentate la tragerea la sorți a competiției din Rusia 2018

 

Șapte foști campioni mondiali vor lua parte la tragerea la sorți a grupelor Cupei Mondiale de fotbal din 2018, programată pe 1 decembrie la Moscova, anunță FIFA într-un comunicat dat publicității ieri. Francezul Laurent Blanc, englezul Gordon Banks, brazilianul Cafú, italianul Fabio Cannavaro, uruguayanul Diego Forlan (singurul invitat care nu a cucerit Cupa Mondială), argentinianul Diego Maradona și spaniolul Carles Puyol îl vor ajuta pe englezul Gary Lineker, cel care va conduce tragerea la sorți, împreună cu ziarista rusă Maria Komandnaia. Cel de-al optulea asistent va fi legendarul fotbalist rus Nikita Simonian, a cărui participare anunțată deja la începutul acestei luni. Prezența lui Forlan se explică prin aceea că niciun jucător uruguayan campion mondial în 1930 sau 1950 nu mai este disponibil. Un alt campion mondial, germanul Miroslav Klose, va aduce pe scenă trofeul Cupei Mondiale, în cadrul evenimentului care va avea loc la Palatul Congreselor de la Kremlin, la începutul lunii viitoare.  "Tragerea la sorți a turneului final este, desigur, un eveniment foarte așteptat de toți amatorii de fotbal, dar și un moment magic, deoarece ne va oferi o anticipare a emoțiilor intense pe care le vom trăi în timpul Cupei Mondiale", a declarat președintele FIFA, Gianni Infantino.  "Este, de asemenea, ocazia de a-i aduce în lumina reflectoarelor pe cei care au marcat istoria. Nu ne puteam dori un casting mai bun decât acesta și suntem încântați să primim la ceremonie legendele FIFA reprezentând fiecare țară câștigătoare a Cupei Mondiale", adăugat conducătorul forului fotbalistic mondial.  Cupa Mondială din Rusia va avea loc în perioada 14 iunie - 15 iulie 2018.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.