Sport

Pantelimon, apărat de manager

Ziarul de Vrancea
22 oct 2018 317 vizualizări

Aitor Karanka le spune fanilor de la Nottingham Forrest că portarul român este mai bun decât pare

Nottingham Forest a pierdut, sâmbătă, acasă, cu scorul de 1-2, meciul cu Norwich, în etapa a XIII-a a ligii a doua engleze, după ce a condus cu 1-0. Oaspeții au marcat după două faze fixe, iar fanii "pădurarilor" l-au acuzat pe portarul Costel Pantilimon de golurile primite. Aitor Karanka, managerul echipei, cel care l-a adus pe Pantilimon pe City Ground, l-a apărat pe internaționalul român, spunând că statisticile nu le dau dreptate suporterilor. "E mult mai bun decât crede lumea", a spus el. "A fost bun, este calm. După ultimele două jocuri pe teren propriu, cu Millwall și cu Norwich, cred că lumea a plecat acasă gândind că a jucat rău. Dar dacă te uiți la statisticile lui, a apărat mult. A fost realmente bun. Singurul lucru este că pierde câteva baloane cu piciorul. Cred că este mult mai bun dect crede lumea", a declarat Karanka.

Întrebat dacă Pantilimon este în continuare prima lui opțiune pentru postul de portar, tehnicianul a răspuns: "Da, este. Când ai fost jucător, știi că lucrul cel mai important este să le oferi încredere. Nu pot uita cât de bine a jucat sezonul trecut pentru noi și cât de bine o face acum." Karanka spune că important este să consolideze întregul compartiment defensiv, mai ales la fazele fixe. "Au fost meciuri în care nu am primit gol și nimeni nu a spus cât de bine ne-am apărat la fazele fixe. Este fotbal. Acum am primit două goluri din faze fixe și trebuie să îmbunătățim. Dar primii care trebuie să știe asta sunt jucătorii. Am simțit după meci că știu acest lucru, au discutat mult în vestiar", a precizat Karanka. Nottingham Forest este pe locul  VIII după 13 etape, cu 19 puncte. Middlesbrough și Sheffield United sunt pe primele două locuri, cu 25 de puncte, iar pe locul 6, ultimul care duce la barajul de promovare, se află Norwich, cu 21 de puncte. Miercuri, Pantilimon și colegii lui vor evolua la Bolton (locul 18), în etapa a XIV-a a Championship.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.