Sport

Pandurii mai speră

Ziarul de Vrancea
24 mai 2017 588 vizualizări
Antrenorul Timișoarei, Ionuț Popa, era verde de supărare după meciul pierdut
Antrenorul Timișoarei, Ionuț Popa, era verde de supărare după meciul pierdut

Victoria gorjenilor la Timișoara complică mult apele retrogradării

Meciurile disputate ieri în etapa a XI-a a play-out-ului Ligii I, nu au adus nicio clarificare în privința retrogradării, chiar dacă formația Concordia Chiajna și-a redus simțitor șansele și la baraj, iar Pandurii Târgu Jiu a obținut o victorie cu valoare de platină la Timișoara, care îngreunează simțitor șansele echipei pregătite de vulcanicul Ionuț Popa. Istoria meciului de la Mediaș s-a scris în patru minute din două puncte cu var. Două penaltiuri la fel de ușurel acordate, unul pentru un pic de fault, altul pentru o țâră de henț. În min. 32, Curtean de la Gaz a șutat în bară și mingea a ricoșat în poartă. În min. 36, la cealaltă poartă, Herea a șutat în bară și mingea a ricoșat afară. Concordia a mai încercat ceva,dar în min. 69, fundașul Bejan a luat al doilea “galben” și a fost eliminat. Puștimea Mediașului a rotunjit scorul în final, la un ecart un pic prea mare față de realitatea de pe teren.

La Timișoara, gazdele au pornit în trombă meciul cu Pandurii, dar au fost izbite în moalele capului de golul lui Păcurar. Portarul Straton a respins în lateral șutul lui Batin, cum scrie la carte, dar nu s-a uitat că în lateralul acela se afla nemarcat Păcurar. Apoi, în min. 41, Henrique a înscris un gol în stil “maradonesc” (cu mâna), arbitrul Găman a văzut și a anulat  “reușita”, atacantul a mai zis ceva mărunțel și a primit al doilea cartonaș galben, spre disperarea lui Ionuț Popa. Bănățenii n-au mai reușit nimic,iar Batin a înregistrat ratarea secolului, mileniului, erei noastre, trimițând în înaltul cerului de la cățiva metri în poartă, iar antrenorul oaspeților,  Flavius Stoican, a fost trimis în tribune. Astfel, meciul care trebuia să decidă salvarea ACSP (care, să nu uităm, are avantaj la egalitate cu ambele contracandidate!) s-a încheiat dezastruos. Timișoara mai are de jucat acasă cu lanterna ASA (virtual retrogradată) și la Mediaș; Pandurii primesc Gaz Metan acasă și se deplasează la Botoșani; iar Concordia va juca acasă cu Botoșani și în deplasare cu Voluntari, un meci care va fi privit cu multă atenție. Pronosticurile par a indica salvarea gorjenilor și retrogradarea Chiajnei, iar Timișoara se poate aștepta la un baraj cu UTA.

Rezultate, marcatori: Gaz Metan Mediaș - Concordia Chiajna 3-0 (1-0), Curtean (’32 – penalty), Trif (’88), Olaru (‘90^1 – penalty); ACS Poli Timișoara – Pandurii Târgu Jiu 0-1 (0-1). Păcurar (’19); ASA Târgu Mureș - FC Voluntari 0-2 (0-0). Căpățână (’64), Mihai (’83) ; Clasament: 1. Poli Iași – 38 p; 2. Mediaș – 37 p; 3. Voluntari – 36 p; 4. Botoșani – 30 p; 5. Pandurii –26 p; 6. Poli Timișoara – 23 p; 7. Concordia – 23 p;8. ASA – 13.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.