Sport

Pancu trece pe bancă

Ziarul de Vrancea
1 oct 2018 482 vizualizări

Internaționalul născut și format la Iași a devenit noul antrenor al Rapidului, în locul lui Constantin Schumacher

Directorul tehnic al FC Rapid, Daniel Pancu, va ocupa începând de astăzi funcția de antrenor principal al echipei, înlocuindu-l pe Constantin Schumacher, care și-a reziliat contractul cu gruparea giuleșteană.Fostul jucător rapidist este convins că poate realiza obiectivul, acela de a promova în Liga a II-a la finalul sezonului. „Mă simt onorat, orice jucător își dorește să ajungă să facă performanțe la nivelul pe care l-a avut ca jucător. Îmi pare rău de ceea ce să-a întâmplat cu Schumacher, dar a fost decizia celor care investesc în Rapid. Nu am avut niciun fel de implicare. Mă bcur că am fost în capul listei, ieri am luat decizia să continui acest proiect, început cu Daniel Niculae și cu alți rapidiști. Nu avem obiectiv decât promovarea. Eu îmi doresc ca în doi ani să fim în Liga I. Acum există doar promovarea în Liga a II-a”, a declarat Pancu, marți, într-o conferință de presă.

Odată cu schimbarea antrenorului Constantin Schumacher, Rapid l-a pierdut și pe căpitanul Vasile Maftei, care s-a arătat solidar față de tehnician. Managerul sportiv al clubului, Florin Manea, a precizat că despărțirea de Constantin Schumacher s-a produs pe cale amiabilă, la dorința finanțatorului Victor Angelescu. :”Despărțirea a avut loc în termeni amiabili. El e rapidist, i se poate îmtâmpla oricui, începem un nou capitol și vreau să ne concentrăm pe acest lucru. Investitorul vrea un joc spectaculos, chiar dacă poate ni se pare nedrept”   Pancu a ales să pună capăt carierei de jucător și să se despartă de Rapid, echipă alături de care a promovat în Liga a treia la finalul sezonului precedent. Aceasta este forma de ”protest” a fundașului pentru demiterea lui Constantin Schumacher din funcția de antrenor principal, după înfrângerea din Cupa României cu Turris Turnu Măgurele, scor 0-2, prima după 49 de meciuri în toate competițiile. Daniel Pancu a fost numit noul antrenor principal al Rapidiului.

Contractul semnat între Rapid și Daniel Pancu are scandența în vara anului viitor și nu există o clauză de reziliere. Daniel Pancu îi va avea ca antrenori secunzi pe Nicolae Grigore și Mihai Iosif.  


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.