Sport

Orașul Panciu găzduiește competiția sportivă ”Cupa 1 Decembrie”, grupa 2008 - under 12, la fotbal copii

Ziarul de Vrancea
29 nov 2019 1447 vizualizări

Amănunte despre acestă competiție apar într-o postare pe contul de afecbook Primăria Orașului Panciu.Redăm în continuare conținutul acesteia.

Sâmbătă, 30 noiembrie 2019, orașul Panciu va fi gazda competiției sportive Cupa 1 Decembrie Grupa 2008 - Under 12 la fotbal copii. Evenimentul este organizat de Primăria Orașului Panciu și Clubul Sportiv Covaci Junior Focșani.

Echipele participante sunt: Inizio Focșani, Covaci Junior Focșani, Covaci Junior Panciu, Foresta Vidra, Național Golești și Fan Club Steaua Mărășești. Meciurile vor începe la ora 9.00 și se vor juca în Sala de Sport a Orașului Panciu (din spatele Stației de Pompieri).

„Cupa 1 Decembrie continuă frumoasa colaborare existentă dintre Primăria Orașului Panciu și Clubul de Fotbal Covaci Junior Focșani. Sper ca și această competiție să devină o tradiție și să se organizeze în fiecare an, în preajma Zilei Naționale a României, reunind la start cât mai multe echipe. Mulțumesc pentru implicare domnului Marian Covaci, președintele Clubului de Fotbal Covaci Junior Focșani, precum și părinților, care sunt alături de noi și ne susțin în organizarea competiției! Vă invităm sâmbătă în Sala de Sport a Orașului Panciu pentru a le face galerie micilor fotbaliști! Urez succes tuturor participanților!“, a declarat primarul Iulian Nica.

Primăria Orașului Panciu va acorda cupe tuturor echipelor participante, iar copiior, diplome și medalii. De asemenea, fiecare jucător din componența primelor trei echipe din clasamentul final va primi și câte un trening.

Text informații:Primăria Orașului Panciu


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.