Sport

Opt șahiști juniori din Focșani au participat la Cupa Primăverii, desfășurată în Galați

Ziarul de Vrancea
16 mar 2019 774 vizualizări

În perioada 9 - 10 martie 2019, în orașul Galați, s-a desfășurat concursul de șah clasic denumit Cupa Primăverii, la întrecere luând startul un număr de 102 de șahiști juniori legitimați la mai multe cluburi din țară, care s-au întrecut pe parcursul a șase runde de joc. Organizarea a fost asigurată de către ACS Genius Galați și ACS Smart Galati iar competiția s-a desfășurat în sistem elvețian, find omologată național la FR Șah și internațional la FIDE.

Din Focșani au participat un număr de opt șahiști juniori care au obținut următoarele rezultate:

Referitor la rezultatele menționate mai sus trebuie remarcat rezultatul foarte bun al lui Ștefan Dănilă care a fost obținut la o grupă de joc mai mare decât grupa lui de vârstă, clasarea foarte bună a lui Yannis-Raphael Grecu, el confirmând astfel ascensiunea sa valorică de la ultimele concursuri la care a participat dar și forma sportivă bună arătată de Andrei-Dănuț Neagu. Mai subliniem și participarea lui Ana-Maria Apostu la grupa de joc U10, ea fiind la grupa de vârstă de U08, rezultatul ei în compania unor juniori de vârstă și valoare mai mare îl putem considera bun. Putem considera că pentru toți cei care au făcut deplasarea la acest concurs a fost un util test de verificare a nivelului sportiv în vederea participării la CN individuale de șah pentru juniori ce va demara la jumătatea lunii aprilie. Până atunci șahiștii noștri din Focșani vor mai participa la un concurs de o și mai mare amploare la Slobozia dar și la unul pe plan local în cadrul județului la Gologanu.

Informații + fotografii transmise de ing  Mihai Strîmbu  președintele secției de șah a clublui CSM Focșani 2007

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.