Sport

Oltencele vizează surpriza

Ziarul de Vrancea
8 mai 2018 621 vizualizări

Echipa de handbal SCM Craiova este îndeptățită să câștige Cupa EHF, după cum afirmă antrenorul George Burcea

Participarea formației SCM Craiova în finala Cupei EHF la handbal feminin reprezintă un moment istoric pentru handbalul românesc, iar echipa este îndreptățită să câștige trofeul, pentru că a muncit foarte mult, a afirmat antrenorul George Burcea. În manșa întâi a finalei, SCM Craiova a fost învinsă în deplasare de formația norvegiană Vipers Kristiansand, cu scorul de 26-22 (12-10), sâmbătă. "Este un moment istoric pentru handbalul românesc. Din punct de vedere al jocului, consider că am fost și la primul joc pregătiți. Din păcate, se pare că nu am reușit să le conving, după prestație, pe fetele mele că suntem o echipă care poate învinge inclusiv în deplasare. După manșa tur, am identificat aceleași probleme pe care le știam și înainte. Știm atuul școlii  norvegiene: jocul rapid, contraatacul direct, susținut, iar diferența dintre noi și ele în primul meci s-a făcut clar din acest punct de vedere. Am avut opt greșeli tehnice pe care ele le-au speculat cu gol de cinci ori. Sperăm să remediem acest aspect la meciul retur, iar dacă acest lucru se întâmplă, putem face un rezultat mare și ne dorim să câștigăm acest trofeu. Istoric, statistic ar fi cea mai mare performanță a acestui oraș la disciplinele sportive", a spus Burcea într-o conferință de presă.

"Sunt voci "înțelepte" care au învățat mai repede decât alții, fără să fie la vreo școală, cu ce se mănâncă acest sport, care spun că am ajuns aici ușor. Nu a fost ușor deloc. Iar munca acestor fete și rezultatele obținute nu trebuie să fie pătate de niciun "înțelept". Victoria împotriva CSM București a dovedit că nu am pedalat în gol, că ne-am făcut treaba serios, că sunt niște sportive excepționale care trebuie apreciate și care merită toate felicitările. Nu ne mulțumim sub nicio formă doar cu participarea în finală, ne dorim să învingem la o diferență mai mare de patru goluri formația din Norvegia", a adăugat Burcea.

Returul finalei Cupei EHF, dintre SCM Craiova și Vipers Kristiansand, se va desfășura vineri, 11 mai, de la ora 19,30, în Sala Polivalentă din Craiova.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.