Sport

Ofensivă totală!

Ziarul de Vrancea
5 oct 2021 698 vizualizări

Selecționerul Hansi Flick și jucătorii reprezentativei Germaniei doresc calificarea matematică la Cupa Mondială după meciurile cu România și Macedonia de Nord

Mijlocașul echipei Bayern Munchen, Thomas Müller, a revenit în locul echipei naționale a Germaniei, după ce a lipsit de la meciurile care au avut loc în septembrie în prelimianriile Cupei Mondiale din cauza unei accidentări. El va evolua în partida cu România și spune că reprezentativa germană este într-o dinamică pozitivă după Euro-2020. „Cred că a fost o perioadă bună. Ultimele meciuri pe care le-am văzut au fost bune. Sincer să fiu, am văzut doar două faze de joc ale meciului cu Liechtenstein. Dar am fost pe stadionul din Stuttgart, la meciul împotriva Armeniei (scor, 6-0) și trebuie să spun că jocul și golurile au fost spectaculoase la fel ca atmosfera. Am participat la valurile din tribune. Trebuie să continuăm așa în deplasare, așa cum am făcut-o împotriva Islandei. Am marcat câteva goluri frumoase și nu am primit niciunul. Știm că adversarii noștri nu au fost cei mai puternici. Am urcat în clasamentul FIFA. Deci ne aflăm într-o dinamică pozitivă. Asta ne-am dorit. Acum trebuie să confirmăm. Trebuie să continuăm acest impuls, este principalul nostru obiectiv pentru moment”, a declarat Müller, potrivit lequipe.fr.

Sub conducerea lui Hansi Flick, care a preluat echipa germană după Euro-2020, nationalmannschaft a câștigat în Liechtenstein, scor 2-0, în Islanda, scor 4-0, și acasă cu Armenia, scor 6-0.Meciul Germania - România va avea loc, vineri, de la ora 21.45, la Hamburg, în etapa a VII-a a Grupei J a preliminariilor europene ale Cupei Mondiale din 2022.

Totodată, căpitanul Mannschaft, Manuel Neuer, spune că este pregătit să fie pe teren în meciurile din preliminariile CM 2022, contra României (vineri, la Hamburg) și Macedoniei de Nord (luni, la Skopje). Neuer a făcut parte din lotul de 23 de jucători care a efectuat antrenamentul de miercuri, după ce marți nu participase la pregătire. Selecționerul Hansi Flick, care a preluat naționala după Euro 2020, a stabilit obiectivele clare pentru meciurile cu România (8 octombrie, Hamburg) și Macedonia de Nord (11 octombrie, Skopje) după ce echipa a câștigat luna trecută primele trei partide sub conducerea sa. El dorește calificarea rapidă la Cupa Mondială. Germania se va califica direct, dacă câștigă următoarele două meciuri și Armenia pierde puncte.

În opinia fundașului Antonio Rüdiger, selecționerul Flick este „predestinat să „unească o echipă”. Cuvântul de ordine al lui Flick pentru meciul de la Hamburg este „ofensivă totală”.


Lotul echipei germane: Neuer, Leno, ter Stegen (portari), Ginter, Kehrer, Klostermann, Raum, Rüdiger, Schlotterbeck, Sülle (fundași), Adeyemi, Gnabry,Goretzka, Havertz, Hoffmann, Kimmich, T.Müller, Musiala, Neuhaus, Reus, Sané, Werner, Wirtz (mijlocași și atacanți).

Cum se obține calificarea la Doha

Câștigătoarele celor zece grupe preliminarii merg direct la turneul final. Cele zece echipe de pe locurile secunde plus două echipe provenite din Liga Națiunilor (cele mai bine clasate dintre cele care nu au obținut calificarea prin preliminarii) vor juca două rânduri de baraje pentru ocuparea ultimelor trei locuri rezervate Europei. Barajele se vor disputa într-o singură manșă. În prima rundă de baraje gazdele vor fi capii de serie stabiliți, în runda a doua decisivă, vor fi stabilite prin tragere la sorți.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.