Sport

Obiective mari la CSM

Ziarul de Vrancea
10 iul 2017 779 vizualizări

Campioana României la handbal feminin vrea musai trofeul Ligii Campionilor

Campioana en-titre la handbal feminin, CSM București, are programată reunirea în vederea noii stagiuni în 17 iulie, cu noul antrenor, daneza Helle Thomsen. Managerul CSM București, Andrei Luca, a declarat, pentru News.ro, că, la valoarea lotului și a investițiilor, în sezonul 2017-2018 ”trebuie câștigat tot, adică titlul, Cupa României, Supercupa și Liga Campionilor”. Cu un lot întărit față de stagiunea precedentă, printre cele șase jucătoare nou-transferate numărându-se și căpitanul naționalei, Cristina Neagu, plus antrenoarea daneză Helle Thomsen, CSM București își declară intențiile de cucerire a tuturor trofeelor puse în joc încă de pe acum. Reunirea este programată în 17 iulie, iar primul antrenament va avea loc o zi mai târziu, sub comanda lui Helle Thomsen. Antrenoarea daneză va sosi la București încă de astăzi, pentru a puncte la punct planul de pregătire. ”Primul antrenament va însemna, de fapt, testare fizică, acele norme de control, pentru că fetele au primit programe individuale încă din 1 iunie. Va urma pregătire în București, iar în intervalul 10-15 august un stagiu comun, tot la București, cu echipa daneză FCK”, a declarat, pentru News.ro, managerul CSM București, Andrei Luca.

Campioana României are programat un singur turneu de anvergură, dar foarte puternic, care va fi găzduit de finalista Ligii Campionilor, HC Vardar, și la care vor mai participa CSM, Rostov - Don, Buducnost, Kuban Krasnodar și Odense, între 23 și 26 august. Înaintea acestui turneu, în 17 august, echipa feminină, împreună cu cea masculină de la CSM, vor avea meciurile de prezentare, iar detaliile vor fi anunțate în curând. Obiectivele pentru viitorul sezon sunt clare încă de pe acum: ”Anul acesta, cu acest lot și ce investiții s-au făcut ne dorim câștigarea Ligii Campionilor. Nu calificare în Final Four și mai vedem. Ci trofeul. Asta trebuie să știe toată lumea de la început. Toate fetele au venit cu gândul de a câștiga Liga Campionilor. Sigur că există și obiectivele pe plan intern, adică titlul, Cupa României și Supercupa”, a spus Luca. Supercupa României ar urma să aibă loc în 2 septembrie, cu SCM Craiova, finalista Cupei României, însă data nu a fost confirmată încă de FR Handbal. În  sezonul 2016-2017, CSM București a câștigat toate cele trei trofee interne, iar în Liga Campionilor a obținut medalia de bronz, după ce cu an înainte cucerise trofeul.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.