Sport

O victorie şi o înfrângere pentru echipa de fotbal

Dan Chiriac
6 aug 2017 676 vizualizări

CSM Focşani – CSM Rîmnicu Sărat 2-1 (1-1), sâmbătă, ora 11.00, pe stadionul “Milcovul” u focşănenii au cedat cu 4-2 în amicalul jucat la Valea Mărului, la aceeaşi oră u urmează meciul din Cupa României u focşănenii vor juca în deplasare cu Viitorul Ianca

Echipa de fotbal CSM Focșani 2007 a disputat sâmbătă două partide de pregătire. Astfel, sâmbătă, de la ora 11.00, CSM Focşani 2007 a jucat cu CSM Olimpia Rîmnicu Sărat, pe stadionul Milcovul. Antrenorul Vasile Burgă a avut la dispoziţie jumătate din lot. Focşănenii s-au impus cu scorul de 2-1, după o dublă a lui Lupu. CSM Focşani a condus cu 1-0, dar râmnicenii au egalat la 1. Au jucat : Apenciucesei - Dediu, Beşa, Panaite, Cl. Mihai- Manu, Chivu, D. Popa, R. Popa – Lupu, Negoiţă. A mai intra Tîrcă. Tot de la ora 11.00, o altă jumătate din lotul echipei, alături de antrenorul Adrian Toma, a mers la Valea Mărului, în judeţul Galaţi, pentru partida cu echipa locală. Gazdele s-au impus cu scorul de 4-2, golurile CSM-ului fiind marcate de Valentin Ion, care a reuşit o dublă. CSM-ul a jucat cu : Lazăr – Săpunaru, Parlac, Nistor, Mitală – Negoescu, V.Ion, Budeanu, Zaharia, Pădineanu – Negoiţă. Până acum, focşănenii au disputat mai multe partide de pregătire: 2-2 şi 1-5 cu Aerostar Bacău, 2-1 cu avântul valea Mărului, 4-2 cu Viitorul Curiţa, 0-1 cu Metalul Buzău. Ultimul joc a avut loc marţi, atunci când Lungoci, în minutul 40 a marcat golul decisiv.

Se pregătesc de Cupa României

Pe 9 august, focşănenii vor juca în primul tur al Cupei României. Prima rundă a fazei naţionale a ediţiei 2017-2018 a Cupei României se va disputa miercuri, 9 august, de la ora 17:30. Conform programului, în această etapă intră în competiţie cele 42 de câştigătoare ale fazei judeţene și 10 echipe care au evoluat în ediția precedentă a Ligii 3. CSM Focşani 2007 va juca în deplasare cu Viitorul Ianca. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se dispută prelungiri și, dacă egalitatea persistă, se execută lovituri de departajare. Federația Română de Fotbal, prin Comisia Centrală a Arbitrilor, va delega arbitri pentru fiecare joc. Faza a II-a a Cupei României, la care vor participa cele 26 de echipe calificate din faza I plus 32 echipe participante în ediţia precedent a Ligii 3, este programată să aibă loc miercuri, 23 august 2017, ora 17:30.

Reprezentanţii CSM Focşani au fost la Adunarea Generală

Preşedintele secţiei de fotbal, Gheorghe Căldare, şi directorul sportiv, Gabi Pădineanu, au reprezentat clubul focşănean la Adunarea Generală a cluburilor de liga a treia. Astfel, conducătorii cluburilor din Liga 3 i-au votat vineri, 4 august, în cadrul Adunării Generale Extraordinare, pe Mihai Dăscălescu și Florin Spînu pentru funcția de reprezentanți în Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal. Mihai Dăscălescu, președinte Unirea Alba Iulia, și Florin Spînu, președinte CSO Filiași, i-au înlocuit în funcție pe Alexa Krenek și Marius Burcă. „Voi asigura o reprezentare echidistantă pentru toate cluburile din Liga 3. Colaborarea eficientă pe care am avut-o până acum cu administrația FRF îmi dă convingerea că toate inițiativele vizând L3 vor fi implementate în Comitetul Executiv”, a declarat Mihai Dăscălescu. „Sunt onorat și, totodată, responsabil de încrederea acordată. Vreau să asigur cluburile nou-promovate de tot sprijinul și toată asistența pentru integrarea în familia Ligii 3”, a punctat Florin Spînu. Celor prezenți la întâlnirea de la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia le-a fost prezentat și noul manual de brand Liga 3, după ce Federația Română de Fotbal a inaugurat la finalul sezonului trecut noua identitate vizuală a competiției, cu ocazia festivităților de premiere a câștigătoarelor tuturor seriilor L3. Echipele de liga a treia au primit câte o cameră video pentru a filma partidele din noul campionat, urmând ca în perioada următoare să fie distribuie şi câte 15 mingi.

Selecţie pentru copii

Clubul municipalităţii face selecţie pentru copii. Secţia de fotbal organizează selecţie pentru grupele 2005, 2006, 2007. Înscrierile se fac la antrenorii Mircea Lazăr – telefon 0775627814 şi Marian Brutaru – telefon 0733984048 sau la Stadionul Milcovul, în zilele de luni, miercuri şi joi, de la ora 18.00. (D.C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.