Sport

O victorie pentru locul I

Corneliu Condurache
6 dec 2017 2513 vizualizări

Astăzi, de la ora 22:05, FCS București – FC Lugano în ultima rundă a grupei G din Liga Europa la fotbal

FCSB este calificată în 16-imile de finală ale Ligii Europa, însă ambiția echipei pregătite de Nicolae Dică este să obțină calificarea de pe prima poziție. Pe teren, bucureștenii se vor lupta cu formația elvețiană FC Lugano, dar pentru acest obiectiv, bătălia indirectă este cu cehii de la Viktoria Plzen, și ei calificați în primăvara Europa League. Viktoria va juca în deplasare cu Hapoel Beer Sheva, și dacă nu câștigă acolo, FCSB ocupă primul loc indiferent de rezultat. Pentru a fi siguri de calificare, însă, bucureștenii trebuie să câștige musai.

Se așteaptă ca Dică să facă mai multe schimbări în formula standard, însă el neagă: "Nu pot face prea multe schimbări. Din cei 23 de jucători pe care îi avem pe listă, cinci nu-i putem folosi. Patru sunt accidentați, iar Budescu e suspendat. Vor fi toți jucătorii disponibili pe foaie. Alibec după meciul cu Juventus are o problemă le genunchi. A făcut un RMN și nu poate fi apt pentru acest joc. Nu știm dacă ne putem baza pe el nici la celelalte meciuri din 2017. Depinde și de el cât de mult își dorește să joace și cât de repede se va reface", a declarat Nicolae Dică. Ca și israelienii din Beer Sheva, și Lugano dorește un rezultat bun în ultima rundă. Însă antrenorul cantonarilor, Pierluigi Tami, vrea să folosească mai mulțio jucători tineri, pentru a avea o echipă mai odihnită la meciul de duminică din campionat, cu Lausanne.  Partida de pe Arena Națională va putea fi urmărită pe ProTV și Telekom Sport.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.