Sport

O pâine de mâncat în Bretania

Ziarul de Vrancea
22 oct 2019 988 vizualizări

Stade de Rennes – CFR Cluj, astăzi, de la ora 22: 00 în grupa E a Ligii Campionilor, meci transmis de DigiSport, Look Plus și TelekomSport

În etapa a III-a din Liga Europa, CFR Cluj joacă, astăzi, al doilea meci consecutiv în deplasare, în deplasare cu echipa franceză Stade de Rennes (sau, Stade Rennais). O revelație sezonului trecut, câștigătoare a Cupei Franței, Rennes are un sezon, deocamdată mediocru: în campionat ocupă locul 12, cu 12 puncte, cu o linie de clasament mediocră, 10-3-3-4 10-10, iar în Liga Europa, are doar un punct, ciupit pe teren propriu lui Celtic. Antrenorul Julien Stéphan are câteva probleme, Tait este accidentat, iar portarul de rezervă Salin s-a accidentat, după ce același lucru i s-a întâmplat și titularului Mendy. Se fac eforturi pentru recuperarea acestuia, altfel, Stéphan va trebui să apeleze la foarte tânărul Bonet, în vârstă de 17 ani. La CFR, lucrurile nu sunt atât de complicate. Echipa a terminat turul sezonului regulat pe primul loc, are un lot echilibrat, cu rezerve la nivelul titularilor, dovadă că și-a permis să menajeze jucători în campionat chiar într-un meci important cu Universitatea Craiova. În Liga Europa, echipa lui Dan Petrescu a obținut o victorie cu 2-1 contra echipei Lazio și a pierdut în deplasare, scor 0-2 cu Celtic Glasgow. Rennes a jucat o singură întâlnire cu o echipă românească, în Europa, în 2005 când a fost învinsă de Rapid, în Giulești cu 0-2, echipa bretonă fiind antrenată atunci de Laszlo Bölöni.

Formațiile probabile

Rennes: Bonet – H.Traoré, D.da Silva, Gnagnon, Maouassa – Bourigeaud, Camavinga, Grenier – Honou, Niang.

CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Vinicius, Burcă, Camora -Bordeianu, Păun, Djokovic – Deac, Rondon, Omrani.

Arbitru: Andrei Eskov (Rusia)

De la aceeași oră se dispută, astăzi, partida Celtic Glasgow – Lazio.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.