Sport

“Nu vrem adversari slabi”

Ziarul de Vrancea
27 mai 2018 710 vizualizări

Spune Cosmin Contra, selecționerul echipei naționale înaintea partidelor amicale cu Chile și Finlanda

Antrenorul echipei naționale, Cosmin Contra, a declarat ieri într-o conferință de presă, că selecționatele statelor Chile și Finlanda îi vor pune în dificultate pe „tricolori” în meciurile amicale, precizând că are nevoie de astfel de adversari în perspectiva participării la Liga Națiunilor. " Suntem încrezători că drumul pe care l-am început îl vom continua pe aceeași linie, cu dorință de a câștiga, cu agresivitate, să avem continuitate în exprimare. îi văd pe băieți foarte bine. E o perioadă foarte grea pentru că mulți ar fi trebuit să fie în vacanță, dar au venit cu plăcere la națională, dornici să continue munca pe care am început-o. Sper să eliminăm greșelile pe care le-am observat, să fim o echipă din ce în ce mai puternică. Nu știu dacă adversarii se pliază pe stilul nostru, nu voiam adversari mai slabi. Eu am nevoie să avem adversari care ne pun în dificultate, pentru că atât Muntenegru, cât și Serbia ne vor pune în dificultate la Liga Națiunilor”, a declarat Cosmin Contra. Tehnicianul e încrezător că poate să-și îndeplinească primul obiectiv la națională, câștigarea grupei din cadrul Ligii Națiunilor. „Avem ca obiectiv câștigarea grupei Ligii Națiunilor, acesta e primul meu obiectiv. Nu va fi ușor, sunt conștient de acest lucru, dar sunt încrezător că începând bine în septembrie vom putea câștiga această grupă”, a afirmat antrenorul. Selecționerul spune că este dificil la final de sezon să-i capaciteze pe jucători pentru cele două meciuri amicale: „Acum e un pic mai greu pe final de sezon pentru că există o anumită oboseală mentală. Nu e ușor după un sezon încărcat să te remontezi pentru două meciuri internaționale. Sper ca la ora jocului cu Chile să ne prezentăm în cele mai bune condiții. Nu aveam cum să nu-i las pe cei de la Craiova, pentru că aceste momente existe de foarte puține ori în viață. Nu am vrut să-i privez de bucuria de a sărbători această cupă cu familia și suporterii. în această seară vor ajunge și ei în cantonament”.Tricolorii vor juca în data de 31 mai, la Graz, de la ora 17.00, contra reprezentativei statului Chile, și în 5 iunie, la Ploiești, cu Finlanda, de la ora 20.30. Ambele partide vor fi transmise în direct de Pro TV.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.