Sport

Nu-i de glumit cu Sepsi

Ziarul de Vrancea
13 dec 2020 1068 vizualizări

Formația lui Leo Grozavu a ajuns în zona europeană a clasamentului Ligii I *meci la cravașă disputat la Sibiu

FCBotoșani – Astra Giurgiu 1-1 (0-0). Keita ('69- penalty)/ Montini ('55). După ce a fost „călărită” o repriză întreagă de formația moldoveană, Astra deschide scorul prin Mario Montini la prima atingere de balon. Oaspeții au prins curaj, dar ofensiva a aparținut tot elevilor lui Marius Croitoru.

*Dinamo – Politehnica Iași 4-1 (1-1). Sorescu ('16), Nemec ('59), Anton ('77), Gueye ('86) / Platini ('4). Scenariu bine cunoscut celor care urmăresc Poli Iași: joacă excelent o repriză, conduce, apoi o mare ratare la 1-1 și după aceea careul de goluri. Dinamo? Pe valuri înalte, dar nu se știe până când.

*Gaz Metan Mediaș - Sepsi Sfântu Gheorghe 0-3 (0-2). Vașvari ('26), Petrila ('29), Aganovic ('82). Gabi Vașvari, cel pentru care e o sărbătoare când înscrie din acțiune, a realizat o minunăție de la mare distanță. Apoi a fost imitat de puștiul de la Cluj, Claudiu Petrila și Aganovic a completat tabloul. Scorul e un pic sever pentru medieșeni, dar Dumitru și Valente s-au întrecut în rarări.

*Chindia Târgoviște – FC Viitorul 1-1 (0-1). Florea ('63) / Iancu ('14). Debutul lui Mircea Rednic pe banca Viitorului a fost „stricat” pe jumătate de propriul portar, Cojocaru, care l-a faultat în postură de ultim apărător pe Daniel Popa și a lăsat echipa gazdă în inferioritate când conducea. „Pe jumătate”, pentru că Chindia a reușit să egaleze. Și atât!

*Academica Clinceni – FC Argeș 1-0 (0-0). Andronic ('88). Amânat cu o zi din cauza terenului îmbibat cu apă, meciul s-a jucat a doua zi pe un teren semipracticabil, echipele chinuindu-se să arate o leacă de fotbal. Rămasă în zece după eliminarea lui Matei ('79), Academica a reușit un gol dintr-o centrare a lui „Dodel” Tănase pentru „Pufulete” Rusescu la care s-a nimerit Andronic! Din cauza întârzierii meciului, partida Politehnica Iași – Academica a fost amânată și ea cu o zi.

*FC Hermannstadt – FC Voluntari 3-2 (1-2).Sintean ('4), Mailat ('61), Dâlbea ('89-penalty)/ Ad. Popa ('39), Mailat ('41). Cele două echipe, greu încercate în ultima vreme de COVID -19, au făcut un meci atât de angajat de parcă năbădăiosul virus pândea pe jucători la fiecare brazsă de teren. Echipa din Voluntari a fost mai tăioasă pe contraatac, dar golurile sibiene au fost superbe. Cu excepția ultimului, înscris dintr-un penalty ciudat

Aseară s-a disput at meciul CFR Cluj – FCSB. Etapa se încheie astăzi cu partida UTA – CSU Craiova (ora 19:00).

Etapa viitoare (15-18 decembrie): Astra Giurgiu – Gaz Metan Mediaș, FC Viitorul – FC Botoșani (marți), Politehnica Iași – Academica Clinceni, FC Argeș - FC Hermannstadt, FC Voluntari – Chindia Târgoviște (miercuri), Sepsi Sfântu Gheorghe – UTA, Dinamo – CFR Cluj (joi),CSU Craiova – FCSB (vineri),

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.