Sport

Nu-i Bergodi, ci e Badea

Ziarul de Vrancea
23 apr 2018 458 vizualizări

Tehnicianul Ionuț Badea va prelua echipa Concordia Chiajna în locul lui Ion Moldovan, a declarat, ieri, pentru News.ro, președintele grupării ilfovene, Cristian Tănase.

În vârstă de 42 de ani, Ionuț Badea a activat ultima dată la naționala mare a României, unde a fost antrenor secund în mandatul lui Anghel Iordănescu și în mandatul lui Christoph Daum. El a mai pregătit FC Argeș, Internațional Curtea de Argeș, Pandurii Târgu Jiu, Universitatea Cluj, FC Brașov și Oțelul Galați. Ion Moldovan, în vârstă de 63 de ani, antrena Concordia Chiajna din septembrie 2017. Înainte de numirea lui Badea, se vehicula posibilitatea preluării echipei de către antrenorul italian Cristiano Bergodi. Concordia Chiajna ocupă locul V în play-out-ul Ligii I, cu 19 puncte după șase etape.

Ancelotti, aproape de “squadra azzurra”

Carlo Ancelotti a primit propunerea de a pregăti naționala Italiei și este aproape de accepta oferta, a anunțat presa italiană.  Ancelotti s-a întâlnit, luni, cu doi oficiali ai federației italiene (FIGC), Roberto Fabbricini și Alessandro Costacurta, la un hotel din Roma, conform Corriere dello Sport. Lui Ancelotti i s-ar fi propus un contract pe doi ani. Carlo Ancelotti nu a mai antrenat din septembrie 2017, când a fost demis de la Bayern München. Tehnicianul Luigi Di Biagio, în vârstă de 46 de ani, a asigurat interimatul, după plecarea lui Gianpiero Ventura în noiembrie 2017.

 

Se retrage Wesley

Mijlocașul Wesley Sneijder, în vârstă de 33 de ani, se va retrage din naționala Olandei la 6 septembrie, la un meci amical cu Peru, a anunțat federația olandeză  Wesley Sneijder, care și-a anunțat retragerea la 4 martie, este recordmanul selecțiilor în naționala Olandei, cu 133 de meciuri. Sneijder a debutat în naționala Olandei în 2003, la un meci amical cu Portugalia. Olandezul a jucat în ultima sa partidă pentru prima reprezentativă, a 133-a, împotriva României, în noiembrie 2017. În prezent, Wesley Sneijder este legitimat la gruparea Al Gharafa, din Qatar.

A fost demis Montella?

Cotidianul Marca a scris că antrenorul italian Vincenzo Montella ar putea fi demis astăzi de la FC Sevilla, după ședința Consiliului de Administrație a clubului andaluz. FC Sevilla a pierdut, sâmbătă, finala Cupei Spaniei după o înfrângere usturătoare, scor 0-5 cu FC Barcelona, iar în clasament se află pe locul 7, cu 48 de puncte. Locul lui Montella, numit în decembrie 2017, ar putea fi luat de Joaquin Caparros.

Suporteri mânioși

Suporteri ai echipei Hajduk Split au agresat,ieri, doi jucători ai acestei formații, a doua zi după eșecul cu Dinamo Zagreb, scor 1-2, din campionatul Croației, a anunțat cotidianul Slobodna Dalmacija. Jucătorii Said Ahmed Said și Marko Futachs au fost agresați în timp ce se plimbau prin oraș și au ajuns în fața sediului clubului fanilor lui Hajduk. Fanii i-au reproșat lui Said Ahmed Said evoluțiile slabe, iar unul dintre suporteri l-a lovit în față pe Marko Futachs și i-a spart ochelarii. Clubul a denunțat agresiunea asupra jucătorilor și a cerut poliției să identifice autorii.

A murit Henri Michel

Henri Michel, fost jucător și selecționer al reprezentativei Franței, a încetat din viață marți, la vârsta de 70 de ani.  Fost fotbalist profesionist, cu peste 640 de meciuri la FC Nantes, Henri Michel a câștigat campionatul Franței de trei ori, dar și Cupa Franței. El a fost selecționer al echipei olimpic a Franței, alături de care s-a impus la JO 1984, dar și selecționer al naționalei de seniori, care a terminat pe locul treu la Cupa Mondială din 1986.Henri Michel a jucat 58 de meciuri în naționala Franței în perioada 1967-1980 și a participa la Cupa Mondială din 1978.

Michel a mai antrenat Camerunul, Marocul și Coasta de Fildeș.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.