Sport

“Nu există chimie pe teren”

Ziarul de Vrancea
16 feb 2019 572 vizualizări

Simona Halep a renunțat la colaborarea cu Thierry van Cleemput

Simona Halep a anunțat că nu va continua colaborarea cu antrenorul belgian Thierry Van Cleemput, relatază wtatennis.com. “Am încercat o săptămână și s-a terminat. Am decis să punem capăt colaborării, pentru că nu ne potrivim. Este o persoană foarte bună, dar pe teren nu există chimie între noi. Nu ne-am potrivit din punct de vedere al jocului de tenis. Personal, cred că este o persoană foarte de treabă. Suntem prieteni”, a spus SimonaHalep pentru WTA Insider. Simona Halep a colaborat cu Van Cleemput la Qatar Open. Fostul lider WTA, care va participa săptămâna viitoare la turneul de la Dubai, a precizat că în acest moment nu caută antrenor. “Am echipa mea. Mă simt bine așa și voi lăsa să treacă timpul. Știu că la începutul anului am spus asta și apoi m-am răzgândit, pentru că am simțit că am nevoie de un antrenor. Totuși, acum simt că am nevoie de acea libertate, să joc punând în aplicare ce am învățat de la Darren.  Acum mă simt mai relaxată. Prioritățile de schimbă puțin. Sunt mai reponsabilă și încerc să îmi rezolv singură problemele, pe teren și în afara terenului”, a afirmat sportiva. Antrenorul belgian a confirmat spusele Simonei menționând că au existat și dificultăți de comunicare, deoarece el vorbește mai mult franceza și mai puțin engleza.

De altfel, Halep anunțase, imediat după semifinala de la Doha, că nu a semnat un contract cu fostul antrenor al lui David Goffin. Colaborarea dintre Simona Halep și antrenorul belgian în vârstă de 50 de ani a început la începutul lunii februarie. Fostul antrenor, Darren Cahill, i-a sugerat româncei să meargă pe mâna lui Thierry Van Cleemput, belgianul apărând în premieră la un meci al Simonei încă de la Australian Open, la partida din optimi cu Serena Williams.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.