Sport

Nora Mørk se întoarce

Ziarul de Vrancea
24 mar 2019 836 vizualizări

Handbalista norvegiană de la Györ, care a semnat cu CSM, a revenit pe teren în echipa secundă a țării sale

Norvegianca Nora Mørk, jucătoarea transferată de CSM București a intrat pentru prima dată pe teren după 411 zile, perioadă în care a suferit și două intervenții chirurgicale. Interul dreapta a jucat pentru Norvegia B, într-o partidă cu Fredrikstad și a marcat cinci goluri. “Nimeni nu e mai fericit să fiu aici decât mine. Vreau doar să joc handbal tot timpul”, a declarat Nora Mørk după ce a evoluat din nou sub tricoul Norvegiei, chiar dacă a făcut-o pentru lotul secund.

Revenirea Norei a fost ținută secret atât de jucătoare, cât și de Federația din Norvegia, care nu a vrut să atragă foarte mult atenția asupra jucătoarei. “Este foarte dificil de a spune în cuvinte despre ceea ce simt. Este absolut ireal! Am așteptat atât de mult acest moment. M-am simțit foarte bine. Corpul a scăpat complet de dureri”, a declarat Nora Mørk pentru Aftenposten.

Jucătoarea este convinsă că va reveni cât de curând și într-un joc oficial. “Am avut o săptămână plăcută la Oslo. Aștept cu nerăbdare să călătoresc spre Györ și să îmbrac din nou echipamentul verde”. Interul dreapta va mai juca pentru Györ până în vară. Apoi, va veni la București, pentru a ajuta CSM să redevină campioana Europei. Nora Mørk s-a accidentat pe 5 februarie, după ce a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate, într-o partidă din Liga Campionilor susținută cu Nykøbing. Accidentarea a venit la scurt timp după ce Györ a fost învinsă la București cu 22-28, norvegiana fiind atunci în teren. Pentru jucătoare a urmat o perioadă foarte dificilă, cu o recidivă a accidentării. Într-un interviu acordat la începutul lunii martie ea a declarat: “Nu am mai fost pe teren de mai bine de un an. Este foarte greu! Am devenit o altă persoană și aproape că am uitat cine sunt”.

În următoarele două-trei săptămâni, jucătoarei i s-a recomandat să revină treptat și să aibă timp limitat de joc, de 10-15 minute. Sunt toate șansele ca Nora să fie în teren la turneul Final Four al Ligii Campionilor din luna mai, bineînțeles dacă Györ va trece de Odense în sferturile de finală.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.