Sport

Nicoleta Dascălu a câștigat Vrancea Trophy

Dan Chiriac
8 iul 2017 1172 vizualizări

u proba de dublu a fost adjudecată de perechea Gavrilova – Kazionova u echipa de fotbal a fost premaită pentru promovarea în liga a treia

Favorita doi al turneului de tenis Vrancea Trophy s-a impus după o finală în compania moldovencei Perper. Meciul nu a avut istoric, Dascălu fructificând statul de favorită. La 4-1 în primul set, jucătoarea din Republica Moldova a cerut un time-out medical, dar nu a reușit să revină și a pierdut primul set cu 6-2. Actul secund a fost echilibrat doar la început, până la 2-2. Apoi, Dascălu s-a distanțat și s-a impus cu un dublu 6-2. Vineri seara s-au desfășurat și semifinalele. Prima semifinală a turneului a fost câştigată de favorita 2, Nicoleta Dascălu, care a învins-o pe italianca Colmegna cu scorul de 6-1, 4-6, 7-5. Moldoveanca Perper este a doua finalistă după ce a invins-o pe Maria Mateas cu 6-2, 5-7, 6-4. Organizatorii turneului de tenis Vrancea Trophy au decis să programeze finala de simplu sâmbătă de la ora 11.00. Finala a fost programată mai devreme în condiţiile în care pentru ora 13.15 există o ameninţare de ploaie. Câștigătoarea turneului a fost premaită de primarul Cristi Misăilă. Acesta i-a oferit un CEC în valaore de 2.350 de dolari. Jucătoarea româncă va primi și 25 de puncte ATP. Finalista a primit 1.470 de dolari. Festivitatea de premiere pentru finalistă a fost efectuată de viceprimarul Ionuț Mersoiu.

 

Victorie româno-rusă la dublu

 

Vineri au avut loc și semifinalele de dublu. Prima finalistă în proba de dublu a fost perechea Gavrila  – Kazionova, care a trecut în semifinale de perechea Crăciun – Ghioroaie cu 6-3,6-2. În a doua semifinală, Colmegna și Hristea au trecut cu 6-3, 6-4 de Perper/Curovic. Finala de dublu a avut loc în același timp cu cea de simplu. Perechea româno-rusă, Gavrilă – Kazionova a avut meciul la discreție. După un prim set adjudecat cu 6-2, cele două jucătoare nu au lăsat prea multe șanse în actul secund adversarelor. Scorul final a fost 6-2, 6-1, în doar 65 de minute. Cele două au primit un CEC în valoare de 955 de dolari. Adversarele sale, finalistele Vrancei Trophy au pelcat acasă cu un CEC de 515 dolari. La finalul celei de-a12-a ediții a turneului, Răzvan Bucuroiu le-a oferit primarului și reprezentantului firmei remium Porc cîte o plachetă. Organizatorul turneului le-a mulțumit sponsorilor, dar și tututor celor care au făcut posibilă desfășurarea turneului. Echipa de fotbal CSM Focșani 2007 a fost premiată de primarul Misăilă, care a promis că sumele de bani oferite vor fi mult mai mari dacă echipa va promova sezonul viitor în liga a doua. Jucătorii și antrenorii au fost aplaudați de publicul prezent în tribune. ”Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea și al Municipiului Focșani by Premium Porc Group” are ca finanțatori tradiționali Consiliul Județean Vrancea, Consiliul Local și Primăria Municipiului Focșani cărora li se alătură, din postura de Preseting Sponsor, Premium Porc Group. Susținerea financiară a turneului este oferită și de sponsorii Artifex, Pandora- Production in Fashion, Deep Serv, Migami, Dia Carn Valoarea premilor turneului a fost de 15.000 de dolari plus ospitalitate. (Dan CHIRIAC)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
danb, acum 2480 zile, 18 ore, 25 minute, 30 secunde
pai si nu ar fi fost normal sa dati o poza cu castigatoarea ? Care din poza este dansa ?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.