Sport

Nici un șut cadrat, dar un autogol

Ziarul de Vrancea
10 apr 2019 620 vizualizări

Aceasta a fost prestația echipei Manchester United, în meciul cu Barcelona din sferturile Ligii Campionilor

FC Barcelona a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), formația Manchester United, în prima manșă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

Luke Shaw și-a introdus balonul în proprie poartă în minutul 12, după o lovitură de cap a uruguayanului Luis Suarez. Golul catalanilor a fost validat cu ajutorul sistemului VAR. Antrenorul Ole Gunnar Solskjær a declarat că “este foarte dezamăgitor” faptul că echipa lui Manchester United nu a trimis niciun șut pe poarta Barcelonei: “Ne-am apărat bine în fața lui Messi, ne-am păstrat tot timpul schemele noastre defensive. Nu am tras niciun șut pe poartă, asta este foarte dezamăgitor. Am început rău, am fost nervoși. Golul lor a venit după o fază cu multă mișcare, dar au avut noroc ca Shaw să devieze mingea în poarta noastră. Am fost buni la mijloc. Nu suntem morți”.  a declarat tehnicianul norvegian. La rândul său, Ernesto Valverde spune că Messi a suferit o zgârietură importantă după un duel cu Chris Smalling.  Messi a fost lovit în figură de Smalling la un duel pentru balon, în prima repriză a meciului de pe Stadionul Old Trafford. Argentinianului i-a curs sânge din rana suferită, dar, după ce a primit îngrijiri medicale, a continuat partida până la final. “A fost un meci dificil și complicat pe alocuri, dar am avut cele mai clare ocazii de gol”, a afirmat Valverde, despre partida de pe “Old Trafford

În celălalt meci al zilei, Ajax și Juventus au remizat, scor 1-1. Cristiano Ronaldo a deschis scorul pentru italieni, în minutul 45. Portughezul a primit o pasă în centrul careului de la Joao Cancelo și a trimis în poartă, cu capul. Olandezii au egalat în primul minut al celei de-a doua reprize, prin David Neres, care a luat o acțiune pe cont propriu și a șutat plasat din interiorul careului. Antrenorul “lăncierilor”, Erik ten Hag s-a declarat nemulțumit de rezultatul de egalitate: “Nu este rezultatul pe care-l speram, dar este un rezultat. Ultima dată, am pierdut împotriva Madridului acasă, deci suntem încă în cursă”, a declarat tehnicianul, în timp ce Massimiliano Allegri îl laudă din nou pe Cristiano Ronaldo: “El a  dovedit încă o dată că este un jucător de alt nivel. Sincronizarea sa și mișcarea lui sunt diferite de cele ale altor jucători. Este un rezultat pozitiv, pentru că am marcat în deplasare, dar deschis în același timp. Nu suntem îngrijorați, 1-1 este mai bun ca 0-0, dar la Torino trebuie să jucăm pentru a câștiga”, a declarat tehnicianul. Partidele retur vor avea loc la 16 aprilie.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.