Sport

Nevralgii pentru Contra

Ziarul de Vrancea
9 nov 2019 896 vizualizări

Florin Andone s-a accidentat în campionatul turc și nu va putea juca în meciurile naționalei cu Suedia și Spania

Atacantul Florin Andone s-a accidentat, sâmbătă, în meciul Gaziantep - Galatasaray și a fost schimbat în minutul 11, cu Ryan Babel. Galatasaray Istanbul a învins, în deplasare, cu scorul de 2-0 (2-0), echipa Gaziantep Gazișehir, antrenată de Marius Șumudică, în etapa a XI-a a campionatului turc de fotbal. Bayram ('22) și Feghouli ('43) au marcat golurile. La gazde, fundașul Alin Toșca a evoluat tot meciul. Într-o altă partidă din această etapă, Bogdan Stancu a marcat golul victoriei echipei lui, Genclerbirligi, în meciul disputat, pe teren propriu, cu Kayserispor, scor 2-1. Stancu a înscris în minutul 81 și a jucat tot meciul, la fel ca portarul oaspeților, Silviu Lung jr. În liga a doua turcă, atacantul Raul Rusescu a marcat un gol din penalti, în meciul pe care echipa lui, Giresunspor, l-a câștigat, pe teren propriu, cu 2-1, în fața formației Osmanlispor. Rusescu a înscris, în minutul 69, golul de 1-1.

În urma dialogului dintre staff-ul medical al echipei naționale și cel al Galatei, primul diagnostic pentru Florin este de leziune parțială a ligamentului colateral intern de la genunchiul drept. În aceste condiții, din păcate, Andone este inapt pentru partidele României cu Suedia și Spania din preliminariile Euro 2020. 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.