Sport

Neagoe, între fălcile câinilor

Ziarul de Vrancea
3 iun 2019 784 vizualizări

Fostul antrenor de la Poli Iași și Sepsi OSK are ordin să califice pe Dinamo în Cupele Europene

Noul antrenor principal al echipei FC Dinamo este Eugen Neagoe, în locul lui Mircea Rednic, a anunțat directorul general al FC Dinamo București, Bogdan Bălănescu, prin intermediul site-ului oficial. Ultima oară la conducerea tehnică a echipei Sepsi Sf. Gheorghe, cu care a reușit calificarea în play-off-ul Ligii 1 în sezonul recent încheiat, Eugen Neagoe și-a început cariera de antrenor în 2005. Universitatea Craiova, Pandurii Târgu Jiu, Drobeta Turnu Severin, apoi Steaua, Universitatea Craiova, prima reprezentativă a României și Al-Ittihad (Arabia Saudită) ca antrenor secund, Aris Limassol, Nea Salamis (ambele din Cipru), Politehnica Iași și Sepsi Sfântu Gheorghe sunt echipele pregătite de Eugen Neagoe. Ca jucător, Eugen Neagoe a evoluat pentru Universitatea Craiova, Farul Constanța, Vasas Budapesta, Ferencvaros, Alki Larnaka, Omonia Nicosia, Veria, Dinamo București și Extensiv Craiova, marcând 35 de goluri în 165 de meciuri în prima divizie a fotbalului românesc.

Eugen Neagoe a declarat, ieri, că a semnat un contract pe doi ani, cu Dinamo și a anunțat că va transfera jucători valoroși la echipa “alb-roșie”: “Chiar dacă am semnat pe doi ani, rezultatele țin un antrenor în funcție. Astăzi, după-amiază, s-a întâmplat tot ce s-a întâmplat. Nu au fost negocieri grele, au fost foarte simple. Vrem rezultate foarte bune, asta este important pentru Dinamo. Nu eram aici dacă nu ne doream Cupele Europene și o calificare foarte, foarte bună. Am discutat și despre transferuri. Vor fi mulți jucători care vor veni, nu foarte mulți, dar importanți. Cu siguranță vor fi jucători valoroși”, a declarat Neagoe.

Directorul general al FC Dinamo, Bogdan Bălănescu, a precizat, la Digi Sport, că Neagoe trebuie să creeze o echipă care să se califice în play-off, în sezonul viitor și apoi să participe în cupele europene. “Dinamo nu își mai permite să mai aibă un sezon ratat”, a spus el, adăugând că renunțarea la Mircea Rednic s-a făcut din cauza rezultatelor slabe.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.