Sport

„Ne vedem de treaba noastră!”

Ziarul de Vrancea
27 aug 2019 580 vizualizări

Antrenorul echipei Vitoria Guimaraes nu ia în serios declarațiile ofensatoare ale patronului FCSB, Gigi Becali * După 0-0 la Giurgiu, formația portugheză are prima șansă în meciul care se joacă astăzi, de la ora 22:00, va decide calificarea în grupele Europa League și va fi transmis de ProTV

 Ivo Vieira, antrenorul Vitoriei Guimaraes, a venit cu un răspuns la declarațiile lui Gigi Becali (care i-a luat în râs pe portughezi, fiind sigur de calificarea în grupele Ligii Europa. Tehnicianul nu a dat prea multă atenție spuselor latifundiarului din Pipera și a declarat că elevii săi sunt foarte concentrați pentru a o elimina pe FCSB. Cele două echipe au remizat, joia trecută, 0-0 la Giurgiu, în turul play-off-ului de calificare în grupele Europa League. Prestația portughezilor l-a făcut pe Gigi Becali să-i ia în râs pe adversari, fiind sigur că FCSB va trece fără nicio problemă în retur și-și va asigura biletele pentru grupele celei de-a doua competiții europene intercluburi din Europa. „Nu mă interesează declarațiile acestuia, ci doar cine suntem și ce avem de făcut. Suntem foarte concentrați pe ce avem de făcut, iar cei de care ne pasă sunt suporterii noștri”, a declarat Ivo Vieira pentru O Jogo, ca răspuns la afirmațiile lui Gigi Becali, care declarase, la conferința de presă de prezentare a lui Bogdan Argeș Vintilă: „Ne concentrăm și ne calificăm joi, nu are cum să ne scoată echipa asta, pur și simplu. Nu se compară nici măcar cu Mediaș, nu e de nivelul lui Gaz Metan. Asta e o echipă de nivelul Concordiei Chiajna, e cam ca Hermannstadt, ca Iași, așa”. Meciul dintre Vitoria Guimaraes și FCSB Vitoria Guimaraes - FCSB, returul play-off-ului Europa League, se joacă astăzi de la ora 22:00, în Portugalia.. „Abordăm meciul foarte serios. Dubla este deschisă, însă credem în ceea ce putem face în acest meci. Nu trebuie să ne preocupe forma slabă a adversarului, ei sunt complet diferiți în campionat față de Europa League. Competiția asta e un pariu al nostru. Ne așteptăm ca FCSB să aibă calitate, însă trebuie să rezolvăm problemele noastre”, a mai spus Vieira. Vitoria Guimaraes are numai două jocuri disputate, ambele disputate acasă, ambele încheiate la egalitate, 1-1 cu Boavista și 1-1 cu Famaliçao. Vitoria a fost condusă în ambele meciuri, dar a egalat pe final. Echipa FCSB, antrenată în acte de Bogdan Vintilă, se află pe ultimul loc al Ligii I, cu patru puncte din șapte meciuri și a ajuns la a patra înfrângere consecutivă.

Echipele probabile

Vitoria: Douglas- Hanin, Bondarenko, Tapsoba, Sacko – Rochinha, Almeida, Musratis, Pepe – Duarte, Davidson.

FCSB: Bălgrădean – Popescu, Planic, Soleidis, Panțîru –Pintilii – Oaidă, Vînă, Tănase, Coman- Gnohéré.

Arbitru: Irfan Peljto (Bosnia- Herțegovina).

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.