Sport

Naționala de handbal masculin juniori, cu sportivul Tiberius Toboșaru (CSM Focșani 2007) în lot, a învins de două ori Israelul

Ziarul de Vrancea
19 iul 2021 1144 vizualizări

Echipa națională de handbal masculin juniori a avut programată în această săptămână o acțiune de pregătire, care s-a finalizat cu două jocuri de verificare în compania Israelului, disputate vineri și sâmbătă la Ploiești, ambele partide fiind câștigate de tinerii handbaliști români.

În ambele partide, în componența echipei naționale a României, pentru care a și marcat 2 și respectiv un gol, s-a regăsit și handbalistul Tiberius Toboșaru de la CSM Focșani 2007. Selecționata pregătită de Daniel Anca se pregătește pentru eșalonul secund al europenelor, care va avea loc în Letonia luna viitoare, obiectivul echipei noastre fiind accederea în eșalonul de elită.

”Stagiul de la Ploiești l-am încheiat cu două jocuri împotriva Israelului, echipă calificată în grupa valorică 1 (Elite). Am arătat că ne putem impune jocul împotriva unei echipe care, cel puțin pe hârtie, era peste noi. Primul joc a fost unul în care am arătat o disponibilitate mai mare la efort, am jucat bine în apărare, iar atacul a fost unul destul de organizat și colectiv. În jocul al doilea nu am mai avut aceeași prospețime, iar asta s-a văzut, mai ales în apărare, unde am pierdut dueluri 1 la 1 și nu am reușit să fragmentăm atacul advers și să anihilăm jocul lor cu pivotul. E drept că am câștigat, dar nu ăsta a fost obiectivul nostru principal. Ne bucurăm că am câștigat dar, pe de altă parte, sunt sigur că putem juca și mai bine, iar pentru asta este nevoie de o mai mare atenție, implicare și responsabilitate în procesul de antrenament.” a precizat Daniel Anca ( antrenor principal România juniori citat de handbalmania.ro

ROMÂNIA- ISRAEL 29-25 (16-12) Arbitri: Claudiu Ghesoiu / Ionuț Tița – 16 iulie

România: Pal, Preda, Pașca – Katona 6, Pop 5, Stanciuc 4, Stănescu 3, Vereș 2, Toboșaru 2, Dedu 2, Chiratcu 1, Costea 1, Cîtu 1, Ardelean 1, Bote 1, Drăgoi, Bruj, Petrea, Duță. Antrenori: Daniel Anca, Enis Murtaza, Daniel Apostu.

ROMÂNIA – ISRAEL 26-21 (13-11) Arbitri: Marian Băbău / Alexandru Roibu – 17 iulie

România: Preda, Pașca, Pal – Stanciuc 6, Katona 5, Pop 4, Chiratcu 3, Cîtu 3, Stănescu 2, Toboșaru 1, Bote 1, Dedu 1, Vereș, Ardelean, Petrea, Drăgoi, Costea, Duță. Antrenori: Daniel Anca, Enis Murtaza, Daniel Apostu.

Text informații + foto:handbalmania.ro

Citiți și:Handbalistul junior focșănean Tiberius Toboșaru a jucat și marcat în ambele meciuri ale naționalei României cu Polonia


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.