Sport

Naţional Goleşti a câştigat derby-ul din Cupa României

Dan Chiriac
25 nov 2017 1481 vizualizări

Derby-ul  16-zecimilor Cupei României s-a jucat sâmbătă de la ora 14.00 la Mărășești. Echipa locală a primit replica celor de la Național 2012 Golești. Chiar dacă păreau favoriţi în acest joc, jucătorii din Mărăşeşti au primit o replică foarte puternică din partea unei echipe ce a arătat că locul trei pe care a terminat grupa din Superliga Altdorf Tehnik este doar un accident. Goleştenii au condus cu 2-0 şi au avut emoţii pe final, după golul marcat de Dima pentru gazde. Un alt meci interesant a fost cel ditre Viitorul Homocea și Sportul Ciorăşti. La finalul timpului regulamentar scorul a fost egal, 1-1, astfel încât s-a trecut la prelungiri. Sportul Ciorăşti a preluat conducerea, dar gazdele au marcat de două ori şi s-au impus cu 3-2. Totuşi, calificarea se va decide marţi, la Comisia de Disciplină a AJF Vrancea. Oapseţii au formulat o contestaţie privind identitate a patru jucători de la Homocea. Cum jucătorii nu s-au prezentat la foaie, este foarte probabil ca soarta calificării să se schimbe la masa verde. Podgoria Cotești a anunțat că nu se va prezenta la partida cu CSC Dumbrăveni, astfel încât, formația pregătită de Daniel Bănică se califică  în optimi.. (D.C.)

 Rezultate din turul întâi al Cupei României

Mausolelul Mărăşeşti - Naţional Goleşti 1-2

FC Panciu – Victoria Gugeşti - aminat 24.02.2018

CS Homocea – Sportul Ciorăşti 3-2 d.p

Unirea Milcovul – Voinţa Cârligele 6-8

Podgoria Coteşti – CSC Dumbrăveni 0-3


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.