Sport

Național 2012 Golești - Sportul Ciorăști 2 - 2 ( 1 - 0) în  etapa 8, Play-off, Superliga Altdorf Tehnik

Ziarul de Vrancea
29 apr 2018 1173 vizualizări

Un egal pretios obtinut de echipa de fotbal Sportul Cioreasti in meciul disputat sambata , 28 aprilie, in compania echipei de fotbal National 2012 Golesti pe terenul acesteia cu atat mai mult cu cat antrenorul ospetilor isi manifesta ingrijorarea cu privire la evolutia elevilor sai datorita unor indisponibilitati dar si a unor jucatori accidentati si inca nerefacuti pe care totusi avea sa fie nevoit sa-i introduca pe teren.

Înregistrarea integrală a meciului Național 2012 Golești - Sportul Ciorăști 2 - 2 ( 1 - 0)

Preluare semnal trasmisie de pe contul de facebook Est Media Press

 

Cum de altfel a si fost cazul portarului Mihai Burdujel care , in urma unei acidentari suferite cu o partida in urma, pe terenul de fotbal din Carligele, nu a rezistat in poarta mai mult de 13 minute fiind inlocuit cu Ion Florin care, in pofida celor doua goluri primite si despre care voi aminti in suscesiunea desfasurarii evenimentului a avut o evolutie buna, chiar laudabila in cateva momente. Meciul a inceput in forta cu tatonari reciproce si cateva situatii clare de gol de o parte si de alta a buturilor celor doi portari dar golul avea sa vina abia in minutul 39 cand, dupa ce jucatorul Leaua Giani de la oaspeti trimite mingea in transversala, jucatorul Marian Covaci marcheaza din careul de 16 metri cu un sut in diagola la care portarul ciorastenilor a ramas fara replica si repriza intai se incheie cu acest scor. Dovada ca ratarile se razbuna !...

Inca nu se stie ce le-a pus antrenorul Cornel Militaru jucatorilor sai in ghete dar imediat ce a inceput repriza a doua, pe stadionul de pe malul Milcovului au izbucnit ropotele de aplauze ale sustinatorilor echipei oaspete care marcheaza prin golgeterul sau si al campionatului Leaua Giani si scorul devine egal, 1 – 1. Este inutil sa va mai spun ca intreaga asistenta a fost surprinsa de rapiditatea cu care a fost inscris acest gol care a relansat jocul dar si ambitiile celor 22 de jucatori pe care, in cateva randuri, i-a parasit spiritul de fair-play obligandu-l pe centralul Bucataru Octavian sa apeleze din ce in ce mai des la cartonasele din dotare, atat la cele galbene cat si la cele rosii. In minutul 69, echipa condusa de Cornel Militaru, care a fost nevoit in cateva randuri sa dea „cu caciula” de pamant, inscrie prin jucatorul Catalin Grama si scorul devine 2 – 1 pentru oaspeti ceea ce cu certitudine i-ar fi scapat in castigatori ai campionatului daca nu ar fi venit acel minut 75 cand Lozneanu de la gazde patrunde usor in careul de 16 metri pasandu-i lui Nicusor Corhan pentru care a fost o formalitate sa inscrie si sa readuca egalitatea pe tabela de marcaj (vorba vine de tabela) , 2 – 2, scor cu care se incheie partida de fotbal dintre cele doua echipe multumind deopotriva atat oaspetii cat si gazdele care din minutul 74 au jucat in 10 oameni datorita eliminarii lui Ciprian Dumitriu care a vazut cartonasul rosu pentru faulturi repetate. 

Felicitari echipei din Ciorasti pentru prestatia buna si scorul obtinut, felicitari galeriei echipei ciorastene careia, dintre frumoasele sloganuri cu care isi sustine infocat echipa, nu ar trebui sa-i lipseasca si aceasta : „Galerie ca-n Ciorasti nicaieri nu mai gasesti !...”.

Sambata, in partida de fotbal dintre echipele F.C. Panciu si ACS Mausoleul Marasesti am inregistrat scorul final de 1 – 3, un scor care rascoleste orgoliile celor din Marasesti in lupta pentru primul loc in liga, iar astazi (duminica, 29 aprilie) , incepand cu orele 17.00, urmeaza a se desfasura meciurile de fotbal dintre echipele Vointa Carligele – CSC Dumbraveni si Tractorul Nanesti – Victoria Gugesti, meciuri care vor configura ordinea in clasamentul ligii dupa 8 etape scurse din care Sportul Ciorasti nu ar trebui sa aiba emotii deocamdata.-sursa:Pahon Stefan-contul de facebook


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.