Sport

Nașule, te-a trădat fina!

Ziarul de Vrancea
13 nov 2018 835 vizualizări

Starea gazonului de pe Arena Națională a determinat-o pe Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, să închidă Arena Națională pe termen nelimitat, spre disperarea nașului ei, Gigi Becali care caută stadion

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat într-o conferință de presă, închiderea Arenei Naționale pentru două-trei luni, pentru refacerea gazonului.” Cu Arena Națională se întâmplă că noi aveam un contract care funcționa foarte bine, un contract legal, un contract foarte bine fundamentat juridic, prin care unul dintre cluburile care închiria cel mai des Arena Națională în vederea organizării de competiții sportive, pe un contract de barter, achita contravaloarea mentenanței gazonului. O gazetă de sport, care și-a încheiat subiectele sportive, ne-a făcut plângere la DNA. DNA a început o investigație in rem, s-a suspendat acel contract. Deci am rămas fără contractul de mentenanță a gazonului”, a precizat Firea. Ea a spus că atunci când se desfășura acest contract gazonul îndeplinea condițiile cerute la standar de europene. Această decizie l-a înfuriat pe finanțatorul FCSB, Gigi Becali, nașul familiei Pandele-Firea. Săptămâna trecută, latifundiarul l-a “urecheat” pe antrenorul Nicolae Dică pentru că a criticat starea gazonului de pe Arena Națională, pe motiv că s-a “legat” de fina lui. Acum, Becali s-a văzut trădat de fina Gabriela: "Avem meciuri grele, cu CFR, Viitorul și Gaz Metan, nici nu o să avem unde o să jucăm. La Voluntari în niciun caz, acolo am pierdut multe meciuri, am pierdut puncte, ăla nu e stadion de noi, parcă e împotriva noastră. O să vorbesc cu ea. Eu sunt într-o poziție delicată acum, că dacă nu era fina mea, era altceva. Mie nici nu prea îi place să cer de la femei, chiar dacă e fina mea. Dacă era bărbat, era altceva..", a declarat Becali pentru News.ro. Se pare că Gigi Beali se află în discuții cu administratorul stadionului din Pitești, acolo unde evoluează echipa de liga a doua care poartă numele FC Argeș.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.